Βίαιη συμπλοκή στη βίλα "Μπραντζελίνα"

28.07.2008
Το κυνηγητό της οικογένειας "Μπραντζελίνα" απο τους παπαράτσι καλά κρατεί ... Οι απειλές για μηνύσεις δεν φοβίζουν τους φωτογράφους που δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στα χρήματα και την δόξα που περιμένουν να κερδίσουν

Το κυνηγητό της οικογένειας "Μπραντζελίνα" απο τους παπαράτσι καλά κρατεί ... Οι απειλές για μηνύσεις δεν φοβίζουν τους φωτογράφους που δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στα χρήματα και την δόξα που περιμένουν να κερδίσουν .

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από τότε που τα δίδυμα Βίβιαν-Μαρσελίν και ο Νοξ-Λεόν μεταφέρθηκαν στο "Σατώ Μιραβάλ", το σπίτι του ζεύγους στη Νότιο Γαλλία και δύο παπαράτσι συνελήφθησαν στην προσπάθεια τους να φωτογραφίσουν την δημοφιλή οικογένεια.

Οι δύο φωτογράφοι που ήταν πλήρως καμουφλαρισμένοι και είχαν μαζί τους όλον τον ειδικό εξοπλισμό για την περίσταση, γρήγορα εντοπίστηκαν από τους φύλακες της βίλας οι οποίοι τους ζήτησαν να απομακρυνθούν, αφού αυτό που έκαναν ήταν παράνομο. Όμως οι φωτογράφοι αρνήθηκαν να φύγουν λέγοντας ότι έχουν βγει απλώς μια βόλτα και έτσι το επεισόδιο εξελίχθηκε σε βίαιη συμπλοκή. Ένας από τους φωτογράφους μάλιστα άρχισε να κλωστάει, να φτύνει και να δαγκώνει τους φύλακες που προσπαθούσαν να συνοδεύσουν τον ίδιο και τον συνάδελφό του στην έξοδο, για να τους παραδώσουν στην αστυνομία, λέγονας ότι έχει ηπατίτιδα C.

Ο εκπρόσωπος τους ζεύγους δήλωσε ότι όλες οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην ιδιωτική περιουσία τους στην Γαλλία είναι παράνομες και θα κατασχεθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επίσημη φωτογραφία των διδύμων μπορεί να φτάσει και τα 20 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα χρήματα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.