"Βασιλικές" παραξενιές

25.07.2008
Ή είσαι σταρ ή δεν είσαι! Το να ακολουθείς στη ζωή σου κάποιους κανόνες και να έχεις υιοθετήσει μια σειρά από ιδιοτροπίες δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά στάση ζωής. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της 50χρονης πλέον Μαντόνα, που έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου για μία και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα.

Aπό τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Ή είσαι σταρ ή δεν είσαι! Το να ακολουθείς στη ζωή σου κάποιους κανόνες και να έχεις υιοθετήσει μια σειρά από ιδιοτροπίες δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά στάση ζωής. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της 50χρονης πλέον Μαντόνα, που έρχεται στις 27 Σεπτεμβρίου για μία και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα.

Το πραγματικό της όνομα είναι Μαντόνα Λουίζ Βερόνικα Τσικόνε. Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια στο γκρουπ του σταρ της δεκαετίας του 80 Πατρίκ Χερναντέζ. Οι ποικίλες τολμηρές εμφανίσεις της από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα ξεσήκωσαν θύελλα θαυμασμού σε παγκόσμιο επίπεδο και σήμερα, στα 50 της, θεωρείται ίσως το απόλυτο σεξ σύμβολο. Πραγματική βασίλισσα, όμως, αποδεικνύεται και στις απαιτήσεις της, αφού κάνει πάντα δύσκολη τη ζωή των εκάστοτε συνεργατών της με τις ιδιοτροπίες της. Εννοείται, λοιπόν, πως, όπως κάθε σοβαρή σταρ που σέβεται τον εαυτό της, θα φιλοξενηθεί σε προεδρική σουίτα, η οποία θα έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά και μόνο με βάση το λεπτό γούστο και τις προτιμήσεις της.

Το λευκό καμαρίνι
Ας ξεκινήσουμε από το καμαρίνι της... Βαμμένο με το αγαπημένο της απαλό οικολογικό χρώμα, που συνήθως είναι λευκό, αναμένεται να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωσή της πριν από το μεγάλο σόου που θα δώσει. Οι συνθήκες προετοιμασίας άλλωστε είναι σημαντική παράμετρος για μια επιτυχημένη εμφάνιση και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η Μαντόνα δεν υποχωρεί ποτέ από τα στάνταρ που έχει θέσει. Έτσι, το καμαρίνι της πρέπει να διαθέτει υποχρεωτικά τζακούζι, το οποίο μάλιστα να έχει τρεχούμενο νερό. Τώρα, θα μου πείτε, στο ΟΑΚΑ πηγή με νερό χλομό να βρεθεί, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που θα πρέπει να απασχολήσει έντονα τους διοργανωτές του σόου.

Όσο για το φωτισμό, πρέπει να είναι ειδικά μελετημένος.

Γι αυτό άλλωστε θέλει πάντα να έχει πολλά κεριά στο καμαρίνι της, με ιδιαίτερη προτίμηση σε εκείνα που έχουν άρωμα γαρδένιας. Εννοείται πως τα αγαπημένα της είναι αυτά της μάρκας Κabbalah.

Μόνο νερό Kabbalah
Η διεθνής σταρ, φυσικά, πίνει μόνο εμφιαλωμένο νερό, αλλά όχι ό,τι κι ό,τι. Το νερό πρέπει να είναι μόνο μάρκας Kabbalah, κάτι σαν αγιασμός δηλαδή, καθώς μιλάμε για νερό που θεωρητικά πάντα έχει την ευλογία του συγκεκριμένου θρησκευτικού-φιλοσοφικού συστήματος. Η απόλυτη ποπ σταρ δηλώνει πιστή οπαδός του και έχει την πεποίθηση πως χωρίς τη βοήθεια του Θεού δεν θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα στη ζωή της. Πρόσφατα, μάλιστα, τάραξε τα νερά της σόουμπιζ για άλλη μια φορά, λέγοντας ότι θέλει κάποια στιγμή να γίνει Ιησούς!

Τόσο η ίδια όσο και οι άνθρωποι που τη συνοδεύουν σε κάθε εμφάνισή της είναι υποχρεωμένοι, βάσει συμφωνίας, να πίνουν μόνο νερό της συγκεκριμένης μάρκας. Ακόμη και στο τσάι της χρησιμοποιεί μόνο το αγαπημένο της νερό. Κάποιες φήμες αναφέρουν, μάλιστα, ότι συχνά η ίδια προτιμά να κάνει το μπάνιο της μόνο με τέτοιο νερό. Σημειώστε επίσης ότι για την αναζωογόνησή της στα διαλείμματα των σόου της έχει μαζί της πάντα ένα ειδικό σπρέι με νερό Kabbalah και βανίλια.

Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι η μίνιμουμ ποσότητα νερού που πρέπει να βρίσκεται πάντοτε, βάσει συμφωνίας, στο καμαρίνι της είναι 25 κιβώτια!

Λουλούδια, βότκα και ιαπωνικά σνακ
Τα λουλούδια αποτελούν ένα ακόμη αγαπημένο της στοιχείο. Όπου υπάρχουν, σε όποιο χώρο και αν βρίσκεται, πρέπει να ποτίζονται απαραίτητα με το συγκεκριμένο νερό. Κι αυτό δεν είναι παράκληση, αλλά απαράβατη εντολή! Δεν είναι δυνατόν να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν διαφορετικά τα αγαπημένα της τριαντάφυλλα

Κάνοντας, λοιπόν, ένα μικρό υπολογισμό, μπορείτε να φανταστείτε πόσο περίπου θα κοστίζει μηνιαίως το συγκεκριμένο νερό, που, όπως φαίνεται, αποτελεί για εκείνη μόνιμη πηγή ζωής και έμπνευσης.

Στη λίστα των υποχρεωτικών απαιτήσεών της στους κατά καιρούς συνεργάτες της προστίθεται σχεδόν πάντα και συγκεκριμένη μάρκα βότκας επίσης σε μεγάλη ποσότητα. Σας προλαβαίνω, όμως... η Μαντόνα δεν είναι αλκοολική. Δεν πίνει καν αλκοόλ, καθώς ακολουθεί αυστηρή διατροφή. Απλώς η βότκα για εκείνη έχει ενίοτε ρόλο δραστικού καθαριστικού. Πώς ήταν δηλαδή παλιότερα στα νοικοκυριά η βενζίνη; Χρησιμοποιείται λοιπόν για να καθαρίζει τους δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα που φοράει πάνω στη σκηνή.

Επίσης, στο καμαρίνι της συνηθίζει να έχει αρκετά από τα αγαπημένα της σνακ, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, τη βοηθάνε στα σόου της και ενισχύουν την καλή της διάθεση. Δεν μιλάμε, όμως, για οποιαδήποτε σνακ, αλλά για κάποια αυστηρά ιαπωνικής προέλευσης, τα οποία έχουν ως βάση τους τα φασόλια.

Σουίτα πολλών αστέρων
Εάν περνάει περίοδο έντονης προπόνησης, τότε ένας διάδρομος αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ στη σουίτα που επιλέγει να μείνει. Διατηρώντας πάντα χαμηλό σχετικά φωτισμό, προτιμά να τρέχει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά μόνο και μόνο για να μη χάνει ούτε μια μέρα τη φόρμα της. Ξοδεύει τουλάχιστον τρεις ώρες την ημέρα για την περιποίηση του σώματός της και οι μισές από αυτές είναι στο προσωπικό της γυμναστήριο και spa. Εδώ που τα λέμε, δεν συντηρούνται διαφορετικά τέτοιοι μυς αλλά και η καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Την έχουν χαρακτηρίσει μανιακή με την καθαριότητα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι απαιτεί κάθε χώρος του καμαρινιού της να έχει απολυμανθεί με επιμέλεια. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την τουαλέτα της, όπου ζητάει να υπάρχει ειδικό υγιεινό κάλυμμα μιας χρήσης. Αγαπημένα της αρώματα είναι τα φυσικά, το λεμόνι, το ξύλο, το τριαντάφυλλο, το τσάι, το μύρο, η κανέλα.

Τέλος, όσον αφορά τη διατροφή της, δείχνει σαφή προτίμηση σε φρούτα και φρουτοσαλάτες, ειδικά όταν πρόκειται να κάνει μέσα στην ίδια ημέρα ένα live. Φράουλες, βανίλιες και ποικιλία από φρέσκα φρούτα αποτελούν το αγαπημένο της μενού. Έτσι, στα παρασκήνια απαιτεί να υπάρχουν πολλές συσκευασίες με φρέσκα φρούτα.