Πνίγηκε στο ποτήρι της ξανά η Λίντσεϊ Λόχαν

01.04.2011
Τελικά φαίνεται πως πήγαν στον βρόντο οι δηλώσεις της 24χρονης ηθοποιού περί της περιόδου χωρίς αλκοόλ που διανύει. Εκτός και αν ήταν τόσο σύντομη.


Τελικά φαίνεται πως πήγαν στον βρόντο οι δηλώσεις της 24χρονης ηθοποιού περί της περιόδου χωρίς αλκοόλ που διανύει. Εκτός και αν ήταν τόσο σύντομη.

Ο φακός απαθανάτισε τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) σε στιγμές μεγάλης αδυναμίας χθες το βράδυ έξω από ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη.

Πεσμένη στα τέσσερα και με το πρόσωπό της κυριολεκτικά στο πεζοδρόμιο, η Λίντσεϊ φαίνεται να μην μπορεί να ελέγξει τον εαυτό της ύστερα από ένα βράδυ προφανούς κραιπάλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λόχαν είχε πάει στο "The Motor City Bar" με μερικές φίλες της. Όταν όμως η διασκέδαση τελείωσε και τα κορίτσια βγήκαν έξω για να κάνουν ένα τσιγάρο φάνηκε ότι το ποτάκι τους είχε πέσει λίγο βαρύ.

Συγκεκριμένα η νεαρή ηθοποιός –η οποία παρεμπιπτόντως τελεί ακόμη υπό επιτήρηση ως μέρος της τελευταίας της ποινής για οδήγηση υπό την επήρεια- όχι μόνο έπεσε με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο αλλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είχε μεγάλη δυσκολία να ξαναβρεί την ισορροπία της με τα τακούνια που φορούσε.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή που η άμοιρη η Λίντσεϊ παλεύει να σταθεί στα πόδια της τα φιλαράκια της δεν δείχνουν την παραμικρή ευαισθησία, παρά στέκονται και την κοιτάζουν γελώντας.

Φορώντας ένα πολύ κοντό μαύρο φόρεμα και λεοπάρ πανωφόρι, κρατώντας το τσιγάρο στο χέρι και γελώντας ασταμάτητα, η Λίντσεϊ όχι μόνο δεν κατάφερνε να σηκωθεί παρά τις προσπάθειες, αλλά άθελά της άφησε να φανούν στον φακό και τα… απόκρυφά της. Τελικά, κάποια από τη ομήγυρη τη βοήθησε και το θέμα έληξε εκεί. Μαζί και τα φλας.

Σήμερα και μέσα από τη σελίδα της στο Twitter η Λόχαν επιχείρησε να διακωμωδήσει την κατάσταση λέγοντας: "Καλά, δεν επιτρέπεται ούτε να γλιστρήσει κανείς. Είμαι τόσο άτσαλη πάντα!!!".

Κατά τα άλλα οι δικαστικές της εκκρεμότητες τρέχουν με την ίδια να έχει δηλώσει αθώα στις κατηγορίες ότι έκλεψε ένα πανάκριβο κολιέ ενώ τα ευχάριστα νέα είναι ότι τελικά η υπόθεση του καυγά που είχε με μια νοσοκόμα στην κλινική όπου νοσηλευόταν τον Δεκέμβριο δεν θα πάει σε δίκη λόγω ανεπαρκών στοιχείων. Κάτι είναι και αυτό…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα