Όλα για το φουστάνι

22.07.2008
Ενα φόρεμα έφερε την αμηχανία... Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να απέσπασε κολακευτικά σχόλια για το μαύρο στράπλες φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στα βραβεία του MAD, αλλά δεν ήταν αυτά τα μοναδικά.

Ενα φόρεμα έφερε την αμηχανία... Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να απέσπασε κολακευτικά σχόλια για το μαύρο στράπλες φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στα βραβεία του MAD, αλλά δεν ήταν αυτά τα μοναδικά. «Πάλι ήρθε δεύτερη», σχολίαζαν χαιρέκακα κάποιες άσπονδες φίλες της και, δυστυχώς, τα λεγόμενά τους είχαν βάση.

Το μαύρο φόρεμα του διάσημου για τα μινιμαλιστικά του σχέδια δημιουργού Αzzedine Alaia ήρθε στην Ελλάδα πέρυσι το Σεπτέμβριο από γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου και μάλιστα σε δύο κομμάτια, στα νούμερα 40 και 42. Το 42 αγοράστηκε στην αρχή της σεζόν από τη Θέλξη, προκειμένου να το φορέσει στις εμφανίσεις της στο «Caramella» με τον Πάνο Καλλίδη.

Μάλιστα, το αρχικό σχέδιο του φορέματος είχε τιράντες, τις οποίες αφαίρεσε η Δέσποινα Βανδή για την εμφάνισή της στα βραβεία MAD. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η δημοφιλής ερμηνεύτρια φοράει το ίδιο ρούχο, το οποίο έχουμε δει πριν να φοράει κάποιος άλλος επώνυμος. Το ίδιο συνέβη πέρυσι με το πράσινο μίνι φόρεμα, το οποίο είχε φορέσει πρώτη η σταρ Ελλάς Δούκισσα Νομικού.

Μεγαλύτερος ντόρος βέβαια είχε γίνει πριν από αρκετά χρόνια, όταν η Δέσποινα είχε τραγουδήσει στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Θεσσαλονίκης με το περιβόητο κόκκινο φόρεμα. Μετά από λίγες ημέρες είδαμε σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού την Άννα Βίσση να φοράει το ίδιο κομμάτι Christian Lacroix με σημείωμα μάλιστα στο editorial ότι πρόκειται για το μοναδικό αυθεντικό κομμάτι... Τι και αν η Αθήνα βοούσε για αντιγραφή του ρούχου... Το γεγονός δεν πτόησε καθόλου τη Δέσποινα, καθώς το φόρεσε αρκετές βραδιές στη συνέχεια στην πίστα του «Rex». ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ