Έλληνας πρωταγωνιστής σε σκληρό γκέι πορνό

18.07.2008
Είναι νέος και περιζήτητος. Όχι μόνο στις τηλεοπτικές παραγωγές και στο θεατρικό σανίδι, αλλά και στα σαλόνια, όπου κάνει... καριέρα ως ωραίος άντρας. Κοσμικές κυρίες και πολύφερνες εργένισσες

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Είναι νέος και περιζήτητος. Όχι μόνο στις τηλεοπτικές παραγωγές και στο θεατρικό σανίδι, αλλά και στα σαλόνια, όπου κάνει... καριέρα ως ωραίος άντρας. Κοσμικές κυρίες και πολύφερνες εργένισσες τον πολιορκούν έντονα, διεκδικώντας μια φωτογραφία δίπλα του. Κι όμως. Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι κάποτε συμμετείχε σε τολμηρή γκέι ταινία.Το DVD έπεσε σε χέρια Ελλήνων και από εκείνη τη μέρα ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής ζει έναν εφιάλτη.

Δεν περίμενε ποτέ ότι η γκέι παραγωγή που έκανε στα πρώτα του βήματα στις ΗΠΑ, για να εξασφαλίσει κάποια χρήματα και τις απαραίτητες διασυνδέσεις που στη συνέχεια του χάρισαν μια λαμπρή καριέρα στο Χόλιγουντ, θα κυκλοφορούσε στη χώρα μας. Πίστευε ότι θα έμενε μόνο ένα μυστικό καλά φυλαγμένο. Και τώρα τρέμει μήπως η γυναίκα με την οποία έχει σχέση τον τελευταίο καιρό μάθει κάτι και τινάξει το δεσμό τους στον αέρα. Ειδικά αυτή την εποχή, που όλοι λένε ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούσαμε και διαβάσαμε για τη συμμετοχή Ελλήνων ηθοποιών σε ταινίες σκληρού πορνό. Ηθοποιοί που σήμερα μεσουρανούν στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας, πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Για τους περισσότερους ήταν απλώς... ράδιο αρβύλα, για κάποιους άλλους όμως ισχύουν όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς. Μιλάμε με τέτοια σιγουριά, αφού το ΛΟΙΠΟΝ έχει στην κατοχή του μια ταινία γκέι πορνό με πρωταγωνιστή πασίγνωστο Έλληνα, που σήμερα το «παίζει» ποιοτικός και στρέιτ!

Πρόκειται για ρόλο πρωταγωνιστικό σε μια δουλειά για την οποία δεν αισθάνεται καθόλου υπερήφανος και που, δυστυχώς, θα τη «χρεώνεται» για πάντα στο βιογραφικό του.

Ας πάρουμε, όμως, τα γεγονότα από την αρχή, όσον αφορά το συγκεκριμένο καλλιτέχνη, που περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα τις τελευταίες ημέρες και δη από τη στιγμή που πληροφορήθηκε πως η ταινία στην οποία συμμετείχε (σ.σ.: γυρίστηκε στην Αμερική) κυκλοφορεί στα χέρια κάποιων δημοσιογράφων.

Βλέποντας τη συγκεκριμένη ταινία, μένεις με το στόμα ανοιχτό στη θέα του ξανθού Έλληνα πρωταγωνιστή να συμμετέχει σε όργια και μάλιστα με παθητικό και μόνο ρόλο! Καμία σχέση δηλαδή με το προφίλ του καθαρόαιμου αρσενικού που προσπαθεί να περάσει στην πατρίδα μας. Πιο συγκεκριμένα, παίρνει μέρος σε ένα αντρικό ερωτικό τρίγωνο και καθ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του ασχολείται με τα μόρια των άλλων πορνοστάρ, μέχρι που δεν διστάζει να ανοίξει και τα πόδια του ή να στηθεί στα τέσσερα!

Ο λόγος για μια ταινία που γυρίστηκε πριν από λίγα χρόνια και που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να βρεθεί στα χέρια κάποιου Έλληνα, αφού τον είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα κυκλοφορούσε ποτέ σε ευρωπαϊκή χώρα. Του είχαν υποσχεθεί ότι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ταινία μονάχα ενδιαφερόμενοι από την Αμερική και αυτό μέσω παραγγελιών και όχι μέσω video club ή Internet. Ο μέχρι τότε άγνωστος ηθοποιός δεν περίμενε ποτέ του ότι θα κάνει καριέρα στην Ελλάδα, έτσι ώστε να τον προβληματίσει το ενδεχόμενο να γίνει γνωστή η συμμετοχή του στο γκέι πορνό. Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως θα «βαφτιστεί» ως ένας από τους ωραιότερους Έλληνες πρωταγωνιστές, ότι θα πάρει τον τίτλο του ζεν πρεμιέ και ότι θα έχει συμμετοχή σε μεγάλες παραγωγές με πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το ΛΟΙΠΟΝ δεν πρόκειται να αποκαλύψει το όνομα του ηθοποιού, ούτε βέβαια να διαρρεύσει το υλικό που έχει στην κατοχή του, αφού στόχος μας δεν είναι να καταστρέψουμε την καριέρα κανενός, αλλά να δείξουμε, για μία ακόμα φορά, την υποκρισία που διακρίνει κάποιους, που είναι ικανοί να επιτίθενται κατά των γκέι τη στιγμή που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν πρωταγωνιστήσει με παθητικό ρόλο σε σκληρό πορνό.