Καβγάς για τις σέξι εμφανίσεις

22.07.2008
Πυρ και μανία έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Γκάζι, όπου δειπνούσε με την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Από τη Δέσποινα Κωστορίζου

Πυρ και μανία έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Γκάζι, όπου δειπνούσε με την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου και ένα φιλικό τους ζευγάρι. Αιτία ο ενθουσιασμός που εξέφρασε θαυμαστής της Βανέσας με αφορμή παλαιότερη σέξι φωτογράφησή της και η δική του ζήλια. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια αποφάσισαν να βγουν λίγο έξω να ξεσκάσουν κι έτσι πήγαν μαζί με την παρέα τους σε ένα ήσυχο εστιατόριο για να δειπνήσουν. Ένας θαυμαστής, όμως, της Βανέσας φαίνεται πως δεν σεβάστηκε το γεγονός ότι η ίδια συνοδευόταν και έτσι κάποια στιγμή την πλησίασε για να της ζητήσει αυτόγραφο λέγοντάς της ότι τη θαύμασε σε πρόσφατη σέξι φωτογράφησή της σε γνωστό περιοδικό.

Η ίδια τον ευχαρίστη, σε χωρίς να ξέρει όμως τι την περίμενε στη συνέχεια. Μόλις ο θαυμαστής πήρε το αυτόγραφο και αποχώρησε, αφήνοντας την παρέα μόνη, ποιος είδε τον Ιωάννη Παπαζήση και δεν τον φοβήθηκε. Η έκρηξη του δημοφιλούς ηθοποιού, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν έντονη.

Όταν εκείνος φανερά εκνευρισμένος αποφάσισε να της πει ότι οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι πολύ αποκαλυπτικές και αυτό τον ενοχλεί, άρχισε η φασαρία. Συζητώντας οι δυο τους για αρκετή ώρα, άρχισαν να υψώνουν τους τόνους. Σε κάποιο σημείο της κουβέντας, μάλιστα, η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε και έγινε έξαλλη με την άποψη που είχε ο αγαπημένος της και μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει πως πρόκειται για τη δουλειά της, που απαιτεί τέτοιες εμφανίσεις.

Διακριτικός κι εκείνος αρχικά, βλέπετε, μη θέλοντας να προσβληθεί η αγαπημένη του, προσπαθούσε να της δώσει να καταλάβει τη δική του άποψη και με κάθε τρόπο να ηρεμήσει τα πνεύματα, που είχαν αρχίσει να γίνονται έντονα... Μέχρι τη στιγμή όμως που έγινε η έκρηξη. Ξαφνικά η ερωτική ατμόσφαιρα των προηγούμενων ημερών έδωσε τη θέση της σε ένα ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο κλίμα γεμάτο ένταση.

«Αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου», φέρεται να του είπε εκείνη με έντονο ύφος, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να κρύψει τον εκνευρισμό της. Εκείνος αρχικά έμεινε να την κοιτάζει χωρίς να μιλάει, μη μπορώντας να πιστέψει τον τόσο έντονο εκνευρισμό της. «Προσπάθησε να καταλάβεις», της είπε με επιτακτικό ύφος δείχνοντας να μη δέχεται καμία αντίρρηση. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ακούστηκε άλλη κουβέντα.

Αμίλητοι και οι δύο σκέφτηκαν τι είχε προηγηθεί και, τελικά, αποφάσισαν να μη δώσουν συνέχεια στο θέμα και με ψυχραιμία έδωσαν τόπο στην οργή και συνέχισαν το δείπνο τους.

Έτσι δεν είναι άλλωστε τα ερωτευμένα ζευγαράκια; Καβγαδάκια και μετά... αγκαλίτσες!