Η Ελένη απαντά στις φήμες για τρίτο γάμο!

30.03.2011
Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ένα όργιο φημών που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να ετοιμάζεται για τρίτο γάμο. Μάλιστα, την προηγουμένη εβδομάδα, περιοδικό έγραφε ότι Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος πρόκειται να παντρευτούν

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ένα όργιο φημών που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να ετοιμάζεται για τρίτο γάμο. Μάλιστα, την προηγουμένη εβδομάδα, περιοδικό έγραφε ότι Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος πρόκειται να παντρευτούν μέσα στον Απρίλιο κι αν δεν προλάβουν, ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο 2001.

Τι λέει, όμως, για όλα αυτά η παρουσιάστρια. Ποια είναι η αλήθεια; Θα βάλει τρίτο στεφάνι; Στη συνέντευξη που έδωσε στο Life and Style, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες, υποστηρίζοντας ότι μόλις βγήκε από έναν γάμο και δε σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.

Όταν ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι ουσιαστικά είναι σαν... παντρεμένη, αφού στο καπάκι μετά το χωρισμό της μπήκε σε μία άλλη σχέση, εκείνη δίνει την εξήγηση της. «Ξαναμπήκα σε μία σχέση γιατί είμαι νέος άνθρωπος κι έχω ανάγκη από προσωπική ζωή». Τότε η κουβέντα πήγε στη δημοσιότητα που είχε η προσωπική της ζωή όσο ήταν παντρεμένη και την ιδιαίτερη προβολή της οικογένειας της.

Η Ελένη παραδέχεται ότι όσο εύκολο της ήταν να υπάρχει αυτή η προβολή γύρω από τη ζωή της, τόσο δύσκολο της είναι τώρα, δηλώνοντας ότι πλέον έχει ανάγκη από προσωπική ζωή! «Δεν θέλω όλο τον κόσμο δίπλα μου» λέει χαρακτηριστικά κι εδώ πάει ένα σχόλιο... κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!