Ο γάμος του Κώστα Σπυρόπουλου!

11.07.2008
Ολα ξεκίνησαν από μια «Γαμήλια δεξίωση» στο θέατρο, όπου η Μαρίνα έκανε τρεις οντισιόν για να κερδίσει το ρόλο στο σανίδι, αλλά και στην καρδιά του Κώστα Σπυρόπουλου, πέντε χρόνια μετά.

Ολα ξεκίνησαν από μια «Γαμήλια δεξίωση» στο θέατρο, όπου η Μαρίνα έκανε τρεις οντισιόν για να κερδίσει το ρόλο στο σανίδι, αλλά και στην καρδιά του Κώστα Σπυρόπουλου, πέντε χρόνια μετά. Ο γάμος τους τα είχε όλα: glam καλεσμένους, παραδοσιακές «νότες» με τα ξηροτήγανα που ζύμωσε η μητέρα της νύφης, η κυρία Αθανασία, λύρα, μαντινάδες, ξεχωριστή διακόσμηση με ελληνικό «χρώμα» από την αγαπημένη των σταρ Φεβρωνία, που ταίριαξε λευκά αγριολούλουδα με λυσίανθους, παιώνιες και κλαδιά ελιάς. Αλλά και οι μπομπονιέρες ήταν εκπληκτικές: ένα μπεζ μακρόστενο κουτάκι διακοσμημένο με ένα επίχρυσο στεφανάκι ή ένα κλαδί ελιάς πορσελάνη με χρυσό και μέσα 11 κουφέτα.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν οι κρητικές κεντημένες μαντίλες που μοιράστηκαν στη δεξίωση στους κυρίους και οι βεντάλιες στις κυρίες, που έδωσαν χρώμα κρητικό, όπως και οι λύρες και τα κρητικά τραγούδια που χόρεψε η νύφη και οι συγγενείς της.

Όμως, και οι καλεσμένοι γλέντησαν μέχρι το πρωί χορεύοντας, όπως και το ζευγάρι, που δεν έλεγε να αφήσει κανένα μπλουζ ανεκμετάλλευτο. Ήταν σφιχταγκαλιασμένοι και σταμάτησαν μόνο για να κόψουν την πολυώροφη τούρτα, να πιουν σαμπάνια και να δεχτούν τις ευχές των καλεσμένων τους.

Τι και αν χθες βράδυ είχαν την πρεμιέρα τους με το «Βlood Βrothers» στο Κηποθέατρο Παπάγου και μετά θα γυρίσουν όλη την Ελλάδα σε μια γαμήλια περιοδεία; Τι και αν όλα έγιναν με μεγάλο τρέξιμο και άγχος; Όλα ήταν τέλεια. Λες και η καλή τους νεράιδα, που είχε φροντίσει να τους φέρει κοντά, τα είχε κάνει όλα εύκολα.

Τι και αν η νύφη πάνω στο άγχος της δεν πέταξε την ανθοδέσμη της όπως συνηθίζεται; Ο έρωτας έδωσε σε όλα χρώμα. Και όταν η ευτυχισμένη Μαρίνα κούρνιασε στην αγκαλιά του συζύγου της, πλέον, Κώστα Σπυρόπουλου, το μόνο που του ζήτησε ήταν ένα τσιγάρο. Το άναψε και τράβηξε μια ρουφηξιά, ενώ η άσπρη Bentley ξεκινούσε αργά για το πιο ωραίο ταξίδι της ζωής τους.

Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους! Σίσσυ Μενεγάτου