Τέλος ο "Καφές" για την Ελεονώρα!

04.07.2008
Οριστικοί τίτλοι τέλους στη σχέση Ελεονώρας Μελέτη - ΑΝΤ1. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η τελική συνάντηση για την πολύπαθη πρωινή ζώνη του καναλιού πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Οριστικοί τίτλοι τέλους στη σχέση Ελεονώρας Μελέτη - ΑΝΤ1. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η τελική συνάντηση για την πολύπαθη πρωινή ζώνη του καναλιού πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Παρόντες ήταν ο γενικός διευθυντής της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης και η Ελεονώρα, όχι όμως και ο γενικός διευθυντής του προγράμματος Γιάννης Λάτσιος, αλλά ούτε και κάποιο μέλος της οικογένειας Κυριακού. Απουσία που ερμηνεύεται από πολλούς ως σαφέστατο μήνυμα προς την πρώην πλέον παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ».

Η συνάντηση δεν διήρκεσε πολλή ώρα και ήταν σε τυπικό κλίμα. Οι δύο πλευρές, άλλωστε, συμφώνησαν μέσα σε λίγη ώρα τη λήξη της συνεργασίας τους. Μόνο όμως για τον «Πρωινό καφέ» ή και για το κανάλι; Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο ΛΟΙΠΟΝ ότι η παρουσιάστρια είχε μεν πενταετές συμβόλαιο με το σταθμό, με option όμως μονομερούς ανανέωσης από την πλευρά του ΑΝΤ1. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως έχει βρεθεί ήδη η φόρμουλα αναίμακτης αποχώρησης της παρουσιάστριας από το Μαρούσι. Τι οδήγησε στο «βελούδινο» διαζύγιο; Η συνεχής πτωτική πορεία τηλεθέασης της εκπομπής, αλλά και κάποια ατυχή περιστατικά on και off κάμερα.

Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον της νεόκοπης παρουσιάστριας, αβέβαιο όμως και το τι μέλλει γενέσθαι στον «Πρωινό καφέ». Μόνοι σίγουροι μέχρι στιγμής θεωρούνται η all time classic Λίτσα Πατέρα, αλλά και o Γιώργος Σατσίδης, που κράτησε με αξιοπρέπεια τα ηνία της εκπομπής τους τελευταίους μήνες. Από κει και πέρα το χάος... Το όνομα της Δούκισσας Νομικού «έπαιξε» δυνατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο τα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε δεν άφησαν ευχαριστημένους τους ιθύνοντες του σταθμού. Ονοματολογίας συνέχεια με τη Βάσια Λόη να φέρεται αυτή τη φορά ως επικρατέστερη για την παρουσίαση της εκπομπής, φημολογία που ενισχύθηκε από την παρουσία της ως καλεσμένης στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «6-11».

Σύμφωνα ωστόσο με καλά γνωρίζοντες τα του ΑΝΤ1, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ούτε καν εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο. Όλα δείχνουν ότι ο ΑΝΤ1 θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη με κάποιο άφθαρτο πρόσωπο, όπως είχε κάνει και με την Ελεονώρα, με την ελπίδα βέβαια η νέα επιλογή να έχει ευτυχέστερη κατάληξη... Γιάννης Πολέμησ