Είπαν «όχι» στην Ντενίση!

09.07.2008
Αλλοι θα παρακαλούσαν για ένα μικρό ρόλο στο πλευρό της Μιμής Ντενίση, εκείνοι τελικά είπαν: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε»!

Αλλοι θα παρακαλούσαν για ένα μικρό ρόλο στο πλευρό της Μιμής Ντενίση, εκείνοι τελικά είπαν: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε»!

Άνθιμος Ανανιάδης και Δημήτρης Βλάχος είπαν «όχι» στη Μιμή Ντενίση, η οποία χρειαζόταν έναν νέο και ωραίο ηθοποιό που να μπορεί επίσης να τραγουδάει, για να ερμηνεύσει ένα ρόλο σε έργο του Κάουαρντ που θα ανεβάσει στο θέατρό της την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, η ηθοποιός έχει ήδη κανονίσει να βρίσκονται στο πλευρό της ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Μιχάλης Μητρούσης και η Αγγελική Λάμπρη.

Αρχικά το μυαλό της πήγε στον Άνθιμο Ανανιάδη, που έχει πάρει και μια... γεύση από το θεατρικό σανίδι, καθώς συμπρωταγωνίστησε με τη Βάνα Μπάρμπα στο έργο «Η σαραντάρα και ο πρωτάρης». Εκείνος της ζήτησε να δει τα κείμενα και να αποφασίσει όταν θα γύριζε από ένα επαγγελματικό του ταξίδι στο εξωτερικό! Αυτό όμως δεν φαίνεται να άρεσε ιδιαίτερα στη Μιμή, που, όπως ήταν φυσικό, δεν μπορούσε να περιμένει να της απαντήσει αν τελικά του ταιριάζει ο ρόλος και αν έχει χρόνο να παίξει. Έτσι, ακολούθησε το σοφό ρητό «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές» και πρότεινε στον Δημήτρη Βλάχο, που είναι γνωστό ότι φεύγει από τους «Λατρεμένους γείτονες», για να κάνει το ντεμπούτο του στο σανίδι. Ο ζεν πρεμιέ με τις... φέτες κοιλιακούς ενθουσιάστηκε, ήταν σχεδόν ένα βήμα πριν συμφωνήσει, αλλά, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν σε καλλιτεχνικούς κύκλους, τελικά θεώρησε ότι οι οικονομικές του απολαβές δεν ήταν αρκετά καλές, καθότι με το πετυχημένο σίριαλ του Mega οι μετοχές του έχουν ανέβει στα ύψη. Έτσι, η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε και τώρα η πρωταγωνίστρια ψάχνει να βρει ποιος θα καλύψει το ρόλο, ενώ, σύμφωνα με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, πνέει μένεα για τους δύο νεαρούς ηθοποιούς, που με μια επιτυχιούλα έγιναν τόσο απαιτητικοί στις δουλειές που κλείνουν, ώστε να τολμούν να αγνοήσουν μια πρωταγωνίστρια του δικού της βεληνεκούς.