Χωρισμός με άγριο καβγά για την Κολέτσα!

01.07.2008
Μπορεί να υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και μέχρι πριν από λίγο καιρό όλοι να περίμεναν ότι θα έφταναν στο γάμο ύστερα από ένα χρόνο σχέσης, όμως πλέον προφανώς δεν θέλουν ούτε να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

Μπορεί να υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια και μέχρι πριν από λίγο καιρό όλοι να περίμεναν ότι θα έφταναν στο γάμο ύστερα από ένα χρόνο σχέσης, όμως πλέον προφανώς δεν θέλουν ούτε να βλέπουν ο ένας τον άλλο. Αιτία ο δημόσιος καβγάς τους πριν από λίγες μέρες στο «Ρosidonio», που έγινε ένα από τα hot gossip της showbiz.

Η βραδιά κυλούσε όμορφα για τη Χριστίνα Κολέτσα, που διασκέδαζε μαζί με τους ανθρώπους της δισκογραφικής της εταιρείας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν φανερά ευδιάθετη και χαμογελαστή και καθόταν σε ένα τραπέζι μαζί με τους φίλους και συνεργάτες της. Μέχρι που εντελώς ξαφνικά είδαν μπροστά τους τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της Μαξ Τρίγκα.

«Μπήκε απρόσμενα μέσα και τη σήκωσε με βίαιο τρόπο από το τραπέζι, την έβγαλε από το μαγαζί και την υποχρέωσε να μπει στο αυτοκίνητό του», μας είπε θαμώνας που βρισκόταν εκεί και είδε την ατμόσφαιρα εκείνο το βράδυ να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα ανάμεσα στο ζευγάρι!

Μετά από την κίνηση αυτή του Μαξ η Χριστίνα έδειξε να χάνει την ψυχραιμία της και όση ώρα ήταν στο αυτοκίνητό του καβγάδιζε μαζί του. Η τραγουδίστρια σοκαρίστηκε από την ένταση και την υπερβολική συμπεριφορά του συντρόφου της και του ζήτησε να χωρίσουν. Λίγα μόλις λεπτά αργότερα ο Μαξ Τρίγκας φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε και το όλο συμβάν έλαβε τέλος. Φυσικά, δεν υπήρχε καμιά διάθεση για διασκέδαση, όπως ήταν αναμενόμενο, ύστερα από όλο αυτό το περιστατικό και η Χριστίνα Κολέτσα, που επίσης αποχώρησε από το μαγαζί, ήταν πολύ ταραγμένη. στερα από αυτόν τον καβγά, λοιπόν, οι δυο τους μάλλον ακολουθούν χωριστούς δρόμους, ενώ ο Μαξ φαίνεται να έχει φύγει από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν ύστερα από δική της απαίτηση. Δέσποινα Κωστορρίζου