Μπαλατσινού-Κωστόπουλος: στα πρόθυρα χωρισμού;

25.02.2011
Ο Πέτρος Κωστόπουλος πρωτοτύπησε για μια ακόμη φορά και κάλεσε στην εκπομπή του "Βράδυ" τη σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού για να βγάλει στη φόρα τα οικογενειακά του
Ο Πέτρος Κωστόπουλος πρωτοτύπησε για μια ακόμη φορά και κάλεσε στην εκπομπή του "Βράδυ" τη σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού για να βγάλει στη φόρα τα οικογενειακά του! Τα θέματα λοιπόν που απασχόλησαν το ζεύγος ήταν φυσικά οικογενειακής φύσης. Απορώ κάθε μέρα ο ένας βλέπει τον άλλο έπρεπε να τα βγάλουν και προς τα έξω;
Ο Κωστόπουλος ήθελε να ακούσει λοιπόν από τη γυναικούλα του πώς και τον παντρεύτηκε: "Τον κορόιδεψα. Του έκανα την καλούλα, την ήρεμη, την υπάκουη" απάντησε η συνεντευξιαζόμενη σύζυγος. "Δεν τον έχεις βαρεθεί", ρώτησε μετά ο Πέτρος που σου λέει άσε δε ρωτάω στο σπίτι θα ρωτήσω εδώ καλύτερα που δε θα πει την αλήθεια. "Ναι, τον έχω βαρεθεί", απαντά η Τζένη με απόλυτη ειλικρίνεια και του κόβει τα ύπατα, και συμπληρώνει: "Και αυτός νομίζω ότι ενίοτε αισθάνεται το ίδιο και έχουμε μάλιστα σκεφτεί να χωρίσουμε". Απορώ πραγματικά αν είχαν κάνει και πρόβα τις ερωτήσεις στο σπίτι και η Τζένη είχε απαντήσει αυτά τα πράγματα γιατί η αλήθεια είναι ότι ο Κωστόπουλος ένα σοκ το έπαθε.

"Εσύ κάθε πότε το σκέφτεσαι;", τι ρώτησε ο Κωστόπουλος ψάχνοντας να καταλάβει πόσο πολύ έχει βαρεθεί η γυναικούλα του. "Δυο φορές τον χρόνο, μπορεί και τρεις", έρχεται η απάντηση της Μπαλατσινού, που δε διστάζει να πει ότι το πρωτοσκέφτηκε ήδη από τον δεύτερο χρόνο του γάμου."Του το λες", ρωτάει ο Κωστόπουλος μπας και σώσει καμία κατάσταση . "Ναι. Και μου απαντά πάλι τα ίδια λες", λέει το Τζενάκι.

Η Τζένη όμως δεν έμεινε μόνο στα ενδοοικογενειακά αλλά μίλησε και για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος, το οποίο διατήρησε στο ίδιο νούμερο αλλά μετά από τρεις γέννες και θηλασμούς, ήθελε να το ξαναδεί όπως ήταν στις ένδοξες εποχές του. Γεγονός που δε μπορεί θα είχε πάρει χαμπάρι και ο Κωστόπουλος ο οποίος την ρώτησε μάλιστα αν η επέμβαση στο στήθος άρεσε στον σύζυγό της:

"Να τον ρωτήσεις", του είπε η Τζένη και έκλεισε το θέμα.

Σε άλλη ερώτηση παγίδα του Κωστοπουλου για τις σεξουαλικές επιδόσεις του άντρα της η Τζένη απάντησε:"Καλός είναι, μια χαρά, παίρνει καταπληκτικές... στάσεις!". Φυσικά, μετά από λίγο εξήγησε ότι οι στάσεις, είναι οι στάσεις ύπνου που παίρνει...για να μην πάει στο πονηρό το μυαλό μας.

Και αν φαντάζεσαι πως ο Κωστόπουλος είναι ο άντρας του σπιτιού, κάνεις λάθος. Η Τζένη ξέρει τα πάντα στο σπίτι (από το τηλέφωνο του παιδιάτρου, μέχρι το πιν του συναγερμού) και τον έχει κλειδώσει και έξω από το τσαρδάκι τους πρόσφατα, που εκείνη κοιμόταν και ο σύζυγος έκανε μπουζουκότσαρκα με τους κολλητούς του!

Μετά για να τον πείσει ότι έχει πετύχει κελεπούρι η Τζένη έκανε δώρο στο σύζυγος της έναν ξεχωριστό ανατολίτικο χορό (δες το βίντεο). Όπως και να έχει η συγκεκριμένη εκπομπή είχε μεγάλο ενδιαφέρον και θα μπορούσε να τιτλοφορείται "Βράδυ στο σπίτι " με τον Πέτρο και τη Τζένη!

Και να σου πω και κάτι, δεν τους βλέπω να χωρίζουν αυτούς τους δύο, ούτε τώρα στα 15 χρόνια, ούτε και πιο μετά. Γιατί έχουν βρει μια δικιά τους ισορροπία. Η Τζένη το είπε αγάπη (αφού μας ενημέρωσε φυσικά ότι του συζύγου της, παίζει και το μάτι και το φρύδι και το ρουθούνι και αφού μάθαμε ότι οι εχθροπραξίες στο σπίτι του ζευγαριού περιλαμβάνουν εκτόξευση τασακίων και όχι μόνο), εμείς θα πούμε πως το ζευγάρι αυτό, αν και επώνυμο, τα έχει βρει πολύ καλά μεταξύ του!

Ελένη Αναστασάκη , Κατερίνα Π.