"Προσεχώς γονείς..."

24.06.2008
Μπορεί η χώρα μας να αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογεννητικότητας, ωστόσο τα στατιστικά δεδομένα ανατρέπονται όσον αφορά την ελληνική showbiz. Αν τα prive club βορείων και νοτίων προαστίων διέθεταν παιδότοπους

Από τους Βίκυ Διαμάντη, Γιάννη Πολέμη

Μπορεί η χώρα μας να αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογεννητικότητας, ωστόσο τα στατιστικά δεδομένα ανατρέπονται όσον αφορά την ελληνική showbiz. Αν τα prive club βορείων και νοτίων προαστίων διέθεταν παιδότοπους, θα γέμιζαν φέτος το καλοκαίρι με χαρούμενους μπέμπηδες και μπέμπες! Ας δούμε, όμως, ποιοι έγιναν πρόσφατα μαμάδες και μπαμπάδες και ποιοι θα γίνουν οσονούπω.

Με νονό τον Ψινάκη;
Αν και το πρώτο υπερηχογράφημα έδειξε πως το μωρό της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά είναι αγόρι, μάλλον υπήρξε ανατροπή, όπως και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή. Όπως εξομολογήθηκε η Κάτια Ζυγούλη σε πολύ καλή της φίλη μοντέλο, το μωρό είναι κορίτσι. Βέβαια το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ακόμη επίσημα για το φύλο του παιδιού, οπότε όρκο δεν παίρνουμε. Κάτια και Σάκης είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και κάνουν σχέδια για το μέλλον Αυτά δεν συμπεριλαμβάνουν απαραίτητα το γάμο, αλλά δεν τον αποκλείουν κιόλας, τουλάχιστον τον πολιτικό. Αυτή είναι και η επιθυμία της οικογένειας του Σάκη που ζει στην Κέρκυρα. Απομένει να δούμε αν τελικά θα είναι νονός ο Ηλίας Ψινάκης...

Ευτυχισμένοι μαζί
Δεν καταφέραμε να καταλάβουμε πότε πρόλαβαν να γνωριστούν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, πότε ερωτεύτηκαν και πότε περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από λίγους μήνες. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους η χημεία τους ήταν μαγευτική. Αυτή η μαγεία του έρωτά τους τους έκανε αχώριστους. Η χαρά τους από τη στιγμή που έμαθαν ότι σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς δεν κρύβεται. Μαρία και Γιάννης μάλιστα έχουν πάρει σοβαρά το ρόλο τους ως μελλοντικοί γονείς και ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο στο οποίο θα μένει το μωρό τους σε λίγο καιρό.

Μαμά για δεύτερη φορά
Παρέα θα αποκτήσει σε λίγους ο Λευτεράκης, ο πρωτότοκος γιος της Μαρίας Νικόλτσιου. Η δημοσιογράφος βλέπετε ήδη βρίσκεται στη δεύτερη εγκυμοσύνης της και σε τέσσερις μήνες θα κρατάει σφιχτά την κορούλα της, αφού το υπερηχογράφημα έδειξε κορίτσι. Έτσι, λοιπόν, η γλυκύτατη Μαρία δεν κρύβει την ευτυχία της και περιμένει πώς και πώς να της χτυπήσει για δεύτερη φορά η μητρότητα την πόρτα.

Μπαμπά μην τρέχεις
Φαίνεται ότι στάθηκε γούρικη για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και το σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη η πρόβα που έκαναν στο σίριαλ «Μπαμπά μην τρέχεις», στο οποίο υποδύονταν δύο μέλλοντες γονείς. Από τη μικρή οθόνη οι δυο τους βρέθηκαν στην πραγματικότητα να περιμένουν πώς και πώς να αγκαλιάσουν το μωρό τους, που οι πληροφορίες μας το θέλουν να γεννιέται στα μέσα Ιουλίου.

Οι κοντινοί φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως το σενάριο της σειράς, αλλά και ο θυελλώδης έρωτας που αναπτύχθηκε μεταξύ τους ήταν ο λόγος της εγκυμοσύνης και του πολιτικού γάμου που ακολούθησε. Το ζευγάρι αντάλλαξε βέρες κάτω από άκρα μυστικότητα τον Απρίλιο στο δημαρχείο Χαλανδρίου με παριστάμενους ελάχιστους συγγενείς και φίλους. Οι ίδιοι θέλησαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους τέσσερις μήνες πριν γεννηθεί το παιδί τους, αν και δήλωναν σε όλους τους τόνους πως ο γάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στα επόμενα σχέδιά τους.

Μαμά, να με προσέχεις...
Μπορεί κάποιοι να βρίσκονται σε αναμονή της μητρότητας και της πατρότητας, κάποιοι άλλοι όμως σφιχταγκαλιάζουν τα νεογέννητα μωρά τους και ζουν μοναδικές εμπειρίες βλέποντάς τα μέρα με τη μέρα να γνωρίζουν τον κόσμο και τη χαρά της ζωής. Η Ελμίνα Κοπελούζου και ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος κρατούν εδώ και μία περίπου εβδομάδα στην αγκαλιά τους την κορούλα τους που τους έχει πάρει τα μυαλά. Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος δηλώνει μάλιστα χαζομπαμπάς και φαίνεται ότι αυτή η κόρη θα τον έχει σίγουρα του χεριού της! Γονείς όμως έγιναν και η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης και μάλιστα το αγοράκι τους είναι ήδη ενός μήνα. Η Έλλη δεν το αποχωρίζεται στιγμή το μωράκι της και έχει μεταμορφωθεί σε πολύ τρυφερή μητέρα. Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε και ο Γιώργος Τσαλίκης. Η σύζυγός του Δώρα έφερε στον κόσμο στις 28 Μαϊου τον τρίτο τους γιο, τον Άγγελο. Μάλιστα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος λίγες ώρες μετά τη γέννηση: «Ετοιμάζουμε ποδοσφαιρική ομάδα...». Λέτε να δούμε τα Τσαλικάκια να θριαμβεύουν και στα γήπεδα;

Η καλύτερή της παράσταση
Μπορεί να τη γνωρίσαμε από το σίριαλ «Τελευταία παράσταση» να υποδύεται πολύ επιτυχημένα την Έλλη Λαμπέτη, αυτό τον καιρό όμως η Μαρίνα Καλογήρου προετοιμάζεται για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, εκείνον της μητέρας. Η ηθοποιός ήδη διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της, αλλά και την αγωνία της για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Τάσο. Οι φήμες, βέβαια, θέλουν τη Μαρίνα παράλληλα με την πρόβα μητρότητας να κάνει και προετοιμασίες για το γάμο της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία πραγματικά εισέπραξε τις πιο θετικές κριτικές για την ερμηνεία της ως Έλλη Λαμπέτη, έχει προγραμματίσει να αφοσιωθεί τους πρώτους μήνες στο παιδί της, αφού θέλει να το βλέπει να μεγαλώνει και να βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα του.

Διπλή ευτυχία
Έγκυος και η πολιτική ρεπόρτερ του Mega Μαρία Σπυράκη, που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τα διδυμάκια της. Η δημοσιογράφος περιμένει δίδυμα και η ευτυχία της δεν κρύβεται. Η ίδια δείχνει πολύ ανανεωμένη και το κέφι της δεν το χαλάει τίποτα, αφού σύντομα θα εκπληρωθεί ακόμα ένα όνειρό της: δηλαδή να γίνει μητέρα και μάλιστα εις διπλούν!

Η μελωδία της ευτυχίας
Για τις 17 Ιουνίου έχουν κανονίσει η Άννα Δημητρίεβιτς και ο Θανάσης Ευθυμιάδης να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους. Αν όλα, λοιπόν, πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, τότε τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ζουν τις πρώτες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Για την Άννα» και έζησε ένα θυελλώδη έρωτα, ο οποίος συνεχίστηκε και στην κανονική τους ζωή. Επισφραγίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας παρουσία ελάχιστων συγγενών και φίλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό είναι κοριτσάκι και θα το βαφτίσει ο πολύ καλός φίλος του ζευγαριού Ιωσήφ Μαρινάκης.

Ζουν το Onirama τους
Αγόρι περιμένει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Βέβαια υπάρχουν και φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή τον Οnirama Θοδωρή Μαραντίνη να γίνεται εις διπλούν πατέρας, αφού η Σίσσυ κυοφορεί δίδυμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Άλλες φήμες κυκλοφορούν και για το γάμο τους, καθώς κάποιοι τους θέλουν ήδη να έχουν κάνει πολιτικό, ενώ οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν τίποτα.

Το απόλυτο sex symbol γίνεται μητέρα
Η είδηση κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα στην αρχή και κανείς δεν γνώριζε αν πρόκειται για πραγματικότητα ή απλώς φήμη. Ο λόγος για τη Γωγώ Μαστροκώστα που διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δείχνει πανευτυχής! Η πανέμορφη Γωγώ και ο αγαπημένος της Τραϊανός Δέλλας σε λίγους μήνες θα ζουν την απόλυτη ευτυχία καθώς θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα η Γωγώ πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε στην Αυστρία για να βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο της, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος για το Euro 2008. Όσο για το γάμο; Αργεί ακόμη, αφού Γωγώ και Τραϊανός έχουν αποφασίσει να τον κάνουν μέσα στο 2009 μαζί με τη βάφτιση του παιδιού τους.

Η κυρά της Μυκόνου
Πέρυσι το καλοκαίρι η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Κοροξενίδης αναστάτωσαν το νησί των Ανέμων ευχάριστα με το χλιδάτο γάμο τους. Φέτος η «κυρά της Μυκόνου» πήρε το σύζυγό της και πήγαν μαζί στο νησί των Ανέμων... Δεν ήταν όμως μόνοι τους! Μαζί τους ήταν και το μωρό τους, αφού η Μαριλένα είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα. Έτσι, λοιπόν, η πρώτη γνωριμία του μωρού Κοροξενίδη με το νησί των κοσμικών ήδη πραγματοποιήθηκε. Σύμφωνα με τη μαμά του πάντως, το μωρό κατά πάσα πιθανότητα θα αντικρίσει για πρώτη φορά το φως της ζωής στο κοσμοπολίτικο νησί, αφού είναι ο αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός των γονιών του.