Οκσάνα vs Γκίμπσον: το πόρισμα της έκθεσης

17.02.2011
Τέρμα τα ψέματα για τον 55χρονο ηθοποιό και τη 40χρονη πρώην σύντροφο και μητέρα του όγδοου παιδιού του.

Τέρμα τα ψέματα για τον 55χρονο ηθοποιό και τη 40χρονη πρώην σύντροφο και μητέρα του όγδοου παιδιού του.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, οι αστυνομικές έρευνες που βρισκόταν σε εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση αντιδικίας τους ολοκληρώθηκαν και τα πορίσματα παραδόθηκαν στην αρμόδια δικαστική αρχή του Λος Άντζελες για τα περαιτέρω.

Τους τελευταίους επτά μήνες η αστυνομική διεύθυνση του Λος Άντζελες περνούσε από… κόσκινο όλα τα στοιχεία σχετικά με το αν η Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) όντως προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα από τον Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) εκβιάζοντάς τον με ηχογραφημένες συζητήσεις τους, ή όχι.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Σερίφης, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και το αν οι δύο αντίδικοι –ή κάποιος από τους δύο- αντιμετωπίσει ποινική δίωξη βρίσκεται πια στα χέρια της δικαιοσύνης.

Στο μεταξύ, ο Γκίμπσον κατηγορείται ήδη για ένα επεισόδιο οικογενειακής βίας που εικάζεται ότι εκτυλίχθητε στο σπίτι του ζευγαριού στο Μαλιμπού τον Ιανουάριο του 2010. Στις συγκεκριμένες κατηγορίες, ο ευέξαπτος Μελ παραδέχτηκε ότι όντως χαστούκισε την Οκσάνα, ισχυρίστηκε όμως ότι το έκανε μόνο και μόνο για να την ηρεμήσει αφού ταρακουνούσε επικίνδυνα την κορούλα τους, την οποία κρατούσε εκείνη τη στιγμή στην αγκαλιά της.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Γκριγκορίεβα ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και επτά χρόνια σε περίπτωση που τελικά κατηγορηθεί για εκβιασμό, αν και δεν φαίνεται να είναι και πολύ πιθανό κάτι τέτοιο.

Από την άλλη πλευρά, αν ο Γκίμπσον βρεθεί ένοχος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ήδη, δεν αναμένεται να τιμωρηθεί αυστηρά αφού δεν έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.
Η συνέχεια στα δικαστήρια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα