Η Καμπούρη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της!

17.02.2011
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και ήθελαν την Δέσποινα Καμπούρη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, επιβεβαιώθηκαν από την ίδια με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Η παρουσιάστρια του Life and Style αντί να δώσει μία συνέντευξη

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και ήθελαν την Δέσποινα Καμπούρη να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, επιβεβαιώθηκαν από την ίδια με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Η παρουσιάστρια του Life and Style αντί να δώσει μία συνέντευξη και να αποκαλύψει το γλυκό της μυστικό μέσω βαρύγδουπων δηλώσεων, ή να το πει η ίδια μέσα από την εκπομπή της (που δεν είναι πάντα ο, τι ευκολότερο να λες... ναι, είμαι έγκυος) προτίμησε να κάνει την επιβεβαίωση μέσω Facebook.

Ανέβασε στο profile της μία φωτογραφία από πρόσφατη έξοδο με τις φίλες της (ανάμεσα τους η Βίκυ Καγιά και η Ελεονώρα Μελέτη), όπου η Καμπούρη χαϊδεύει τρυφερά την ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια διανύει τον τέταρτο μήνα, ενώ η ίδια με τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Ταρασιάδη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, ο τελευταίος της χάρισε ήδη ένα ακριβό μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλο της, ενώ πριν τους επισκεφτεί ο πελαργός το ζευγάρι ήδη έμενε μαζί στο σπίτι του επιχειρηματία στα νότια προάστια.