Σκορδά: Είπε ότι ο Λιάγκας μοιάζει με τον Αλφ τον εξωγήινο!

17.02.2011
Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα» λένε και της άποψης αυτής από το πρωί της Πέμπτης είναι και ο Γιώργος Λιάγκας. Και, φευ, για εκείνον τη θλιβερή διαπίστωση την έκανε εξαιτίας της γλυκύτατης και πάντα με τον καλό λόγο

«Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα» λένε και της άποψης αυτής από το πρωί της Πέμπτης είναι και ο Γιώργος Λιάγκας. Και, φευ, για εκείνον τη θλιβερή διαπίστωση την έκανε εξαιτίας της γλυκύτατης και πάντα με τον καλό λόγο (ειδικά, τώρα που είναι έγκυος) συζύγου του, Φαίης Σκορδά. Τι βρήκε και του είπε τούτη τη φορά; Ότι μοιάζει στον... Αλφ τον εξωγήινο!!!

Κάγκελο ο Λιάγκας όταν άκουσε την σύζυγο να λέει ότι την πρώτη φορά που τον συνάντησε του θύμιζε τον «Αλφ» λόγω μύτης! Βράστα. Να στη λένε οι ξένοι, να στη λένε και οι δικοί σου. Ωστόσο, το χειρότερο δεν είναι η παρομοίωση αυτή (θα μπορούσε να του πει ότι της έμοιαζε με τον... μυρμηγκοφάγο ή ότι η μύτη του είναι σαν την προβοσκίδα του ελέφαντα), αλλά το timing που την πέταξε.

Ήταν τη στιγμή, που ο Λιάγκας με το πάνελ είχαν επαναφέρει το θέμα με το μπόι του Ματέο Παντζόπουλου και ο παρουσιαστής συνέχιζε να επιμένει ότι είναι μεν ωραίος, κοντός δε. Τότε, μάλιστα, η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε αν θεωρεί ότι είναι πιο ωραίος από τον Ματέο και ο έρμος Λιάγκας είχε απαντήσει «είμαι συμπαθητικός, αλλά αυτός είναι... κοντός»! Και τσουπ πετάει τα περί... Αλφ εξωγήινου η Φαίη και είμαστε σίγουροι ότι η μόνη που χάρηκε με την ατάκα της είναι η Ελένη Μενεγάκη. Πλέον δεν χρειάζεται να απαντήσει/υπερασπιστεί η ίδια τον αγαπημένο της. Το έκανε η σύζυγος Λιάγκα!!!