Το πιο hot παράνομο ζευγάρι

26.06.2008
Τι τρέχει ανάμεσα σε ξένο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή και γνωστό μοντέλο ελληνικής καταγωγής; Όλο και πιο έντονα ψιθυρίζεται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της showbiz ότι ανάμεσα στην εκρηκτική καλλονή

Από τη Δέσποινα Κωστορρίζου

Τι τρέχει ανάμεσα σε ξένο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή και γνωστό μοντέλο ελληνικής καταγωγής; Όλο και πιο έντονα ψιθυρίζεται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της showbiz ότι ανάμεσα στην εκρηκτική καλλονή η οποία εμφανίζεται στα πλατό τηλεοπτικής εκπομπής και τον αμυντικό ποδοσφαιριστή έχει γεννηθεί ένα φλερτ που κανείς δεν γνωρίζει πού θα καταλήξει.

Αφορμή για όλα αυτά τα σενάρια περί ειδυλλίου στάθηκαν οι συχνές δημόσιες εμφανίσεις τους τον τελευταίο καιρό. Κανείς δεν γνωρίζει πώς ακριβώς ξεκίνησε αυτή η τρυφερή ερωτική σχέση ανάμεσά τους. Κάποιοι όμως λένε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω τρίτων. Από την πρώτη κιόλας φορά που συστήθηκαν, εκείνη ήδη είχε μάθει πολλά για τους «άθλους» του ποδοσφαιριστή. Όταν τον γνώρισε καλύτερα, έδειξε να ενθουσιάζεται ακόμα περισσότερο με τα χαρίσματά του.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει να «παίζεται» παρασκηνιακά, φροντίζοντας να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήθελαν να το κρύψουν, αφού και οι δύο διατηρούσαν μακροχρόνιες σχέσεις.

Και θα είχε πετύχει το σχέδιό τους αν τα ουκ ολίγα αδιάκριτα βλέμματα δεν τους είχαν δει σε διάφορες εξόδους τους και τις περισσότερες φορές σε περίεργες και προχωρημένες ώρες. Και φυσικά όλοι αναγνώρισαν ότι το ολοφάνερα ερωτευμένο ζευγάρι αποτελούν ο γνωστός ακριβοπληρωμένος αμυντικός μεγάλης ομάδας και το όμορφο μοντέλο, μιας και κανένας από τους δυο τους δεν περνάει απαρατήρητος.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι είχε δώσει ένα ακόμα ραντεβού. Τόπος συνάντησης αυτή τη φορά το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής. Εκεί, στα νότια προάστια, η εκρηκτική καλλονή περίμενε στο αυτοκίνητό της τον αγαπημένο της και όταν εκείνος κατάφερε να ξεφύγει, βρέθηκε κοντά της. Και οι δυο τους έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση για να επιστρέψουν τα ξημερώματα γύρω στις πέντε.

Και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί. Όμως ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον ήλιο της showbiz. Και μπορεί να τη «γλίτωσαν» τον πρώτο καιρό, αλλά η επιθυμία τους να βρεθούν για πολλοστή φορά οι δυο τους, αργά το συγκεκριμένο βράδυ, πριν από λίγες ημέρες, τους πρόδωσε.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, όλη αυτή η κατάσταση έχει αναγκάσει το δημοφιλή ποδοσφαιριστή να προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες. Όπως έκανε και τη βραδιά που εκείνη τον περίμενε για να ζήσουν ειδυλλιακές στιγμές μακριά από όλους και όλα.

Για να καταφέρει, λοιπόν, να συναντηθεί μαζί της προκειμένου να χαρούν τον έρωτά τους χρειάστηκε να σκαρφιστεί μια φανταστική ιστορία, αφού την επομένη είχε αγώνα και δεν επιτρεπόταν ούτε καν να βγει. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, τη δικαιολογία ότι του διέρρηξαν το σπίτι και προσπάθησε έτσι να ρίξει στάχτη στα μάτια των αδιάκριτων.

Η είδηση ως hot gossip πάντως έκανε γρήγορα το γύρο της πόλης και πριν εκείνοι πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο, τα νέα ήδη είχαν φτάσει εκεί. Πώς θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε; Πολύ γνωστά ονόματα και οι δύο, δεσμευμένοι αμφότεροι, ήταν λογικό η είδηση πως είναι μαζί να γίνει talk of the town!