Φουλ ερωτευμένη η Θεοδωρίδου!

23.06.2008
Ερωτικό προβλέπεται ότι θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Νατάσα... Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρήκε στο πρόσωπο συνεργάτη της τον απόλυτο έρωτα!
Ερωτικό προβλέπεται ότι θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τη Νατάσα... Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρήκε στο πρόσωπο συνεργάτη της τον απόλυτο έρωτα!

Η ίδια δεν το παραδέχεται, ούτε όμως και ο μυστηριώδης άντρας που βρίσκεται μόνιμα δίπλα της τον τελευταίο καιρό. Τα μάτια τους, όμως, μιλάνε από μόνα τους και δείχνουν ότι ο έρωτας έχει χτυπήσει για ακόμη μία φορά τη Νατάσα με τα βέλη του. Όσο για το γοητευτικό άντρα, έχει μάτια μόνο για εκείνη και όλοι αναρωτιούνται για ποιον πρόκειται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι ένας από τους συνεργάτες της και η γνωριμία τους μετράει αρκετά χρόνια. Ωστόσο, πρόσφατα και μετά το χωρισμό της αγαπημένης τραγουδίστριας από τον επιχειρηματία Σέρρο Μύρτα οι δύο συνεργάτες ήρθαν πιο κοντά. Είναι μαζί όλη την ημέρα κι εκείνος τη φροντίζει με πολλή τρυφερότητα. Μαζί διασκεδάζουν, μαζί βγαίνουν βόλτες τα μεσημέρια, τώρα που η Νατάσα έχει χρόνο, αφού αυτό το διάστημα δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ζει για ακόμη μία φορά την ευτυχία του έρωτα στο πλευρό ενός άντρα που μπορεί να της προσφέρει την αληθινή αγάπη.

Όλα καλά με τον Ανδρέα Φουστάνο
Πριν από λίγες μέρες η τραγουδίστρια είχε μια εξωδικαστική συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του γνωστού χειρουργού και το θέμα που θα συζητούσαν, παρουσία των δικηγόρων τους, είχε να κάνει με το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. Είναι γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι, παρά τη μεγάλη διαμάχη που φαινόταν ότι πήγαινε να ανοίξει ανάμεσά τους όταν είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, έδωσε τελικά το παράδειγμα του πιο υποδειγματικού διαζυγίου. Με απόλυτη ηρεμία και ψυχραιμία χώρισαν με τον πιο δίκαιο κατά την κοινή τους απόφαση τρόπο. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Η πολυτελής βίλα τους που βρίσκεται στην Πολιτεία έχει περάσει οριστικά στα χέρια της Νατάσας Θεοδωρίδου, αφού εκείνη έχει αγοράσει το μισό, που ανήκε στον πρώην σύζυγό της. Από τα δύο σπίτια που απέκτησαν στο Λονδίνο θα πάρει ο καθένας από ένα, για να έχουν και οι δύο ένα pied a terre στη βρετανική πρωτεύουσα. Η μαύρη Πόρσε που είχαν θα παραμείνει στην κατοχή του Ανδρέα Φουστάνου και όσο για τη διατροφή της κόρης τους Ανδριάνας, προσδιορίστηκε στις δύο χιλιάδες ευρώ για έναν ακόμη χρόνο.

Στη συνέχεια ο πατέρας της θα αναλάβει όλα τα έξοδα των σπουδών της μέχρι αυτές να ολοκληρωθούν.