Ο Ρουβάς πήρε τη νταντά της Βανδή

18.06.2008
Ολα έτοιμα για τον ερχομό του μωρού τους. Το ζευγάρι εκτός από το παιδικό δωμάτιο έχει ετοιμάσει και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Ολα έτοιμα για τον ερχομό του μωρού τους. Το ζευγάρι εκτός από το παιδικό δωμάτιο έχει ετοιμάσει και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Έχει μάλιστα ήδη βρει και τη βρεφοκόμο που θα το μεγαλώσει και η οποία δεν είναι άλλη από την ίδια που ανέθρεψε τη Μελίνα, την κόρη της Δέσποινας Βανδή. Μια αξιόπιστη νταντά με άριστες συστάσεις και καλό χαρακτήρα ζητούσε η Κάτια Ζυγούλη και, φυσικά, δεν έστειλε γράμμα στη Μαίρη Πόπινς, αλλά απευθύνθηκε στον πασίγνωστο ατζέντη οικιακών βοηθών και προσωπικού υψηλών απαιτήσεων Παναγιώτη Άνταμς. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, ο κ. Άνταμς είναι ο άνθρωπος στο όνομα του οποίου πίνουν νερό όλοι οι επώνυμοι, γιατί κυριολεκτικά τους... λύνει τα χέρια, βρίσκοντας το κατάλληλο προσωπικό. Η Κάτια είχε ακούσει τα καλύτερα από τον Σάκη, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το συγκεκριμένο γραφείο, από το οποίο προερχόταν η οικονόμος του από την Ουκρανία, η Τατιάνα, επικεφαλής των δύο Φιλιππινέζων κυριών που είχε στο σπίτι όπου έμενε μόνος του.

«Θέλω μια νέα κοπέλα με προϋπηρεσία σε γνωστή οικογένεια. Τη θέλω έμπειρη, πρόσχαρη και να αντέχει στα ξενύχτια», είπε στον κ. Άνταμς. Και για να του λύσει την απορία, διευκρίνισε: «Θέλω να με βοηθάει τη νύχτα περισσότερο από ό,τι την ημέρα». Ο ιδιοκτήτης του γραφείου συζήτησε με την Κάτια κάθε λεπτομέρεια και όλες τις απαιτήσεις της, που δεν ξέφευγαν από τα όρια της λογικής και ήταν συγκεκριμένες: η κοπέλα θα έπρεπε να έχει δίπλωμα βρεφοκόμου, να είναι μέχρι 35 ετών και να είναι ευγενική.

«Δεν με ενδιαφέρει η εθνικότητα, τη θέλω όμως να είναι Τοξότης!» ζήτησε η Κάτια Ζυγούλη από τον κ. Άνταμς, που έκανε έρευνα στα άτομα που έχει καταχωρισμένα στο αρχείο του και βρήκε την κατάλληλη.

Η κοπέλα λοιπόν λέγεται Βικτόρια, είναι από τη Ρωσία και έχει μεγαλώσει την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, τη Μελίνα. Θα πιάσει δουλειά τον Οκτώβριο στο σπιτικό Ρουβά, για να είναι εκεί όταν με το καλό έρθει ο πελαργός. Ο μισθός της ήταν 1.000 ευρώ, όμως ο Σάκης, γενναιόδωρος και καλός εργοδότης, τον αύξησε αμέσως στα 1.500. Άλλωστε δίνει όσο όσο για να μεγαλώσει το παιδί του σωστά και να είναι η σύντροφός του ήσυχη ότι το αφήνει στα κατάλληλα χέρια. ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ