...Πιάνει το μικρόφωνο

08.02.2011
Από κατηγορούμενη ως κατάσκοπος βρέθηκε αστέρι της τούρκικης σοουμπίζ! Μετά το σίριαλ για τη ζωή της Ελένης Δημητριάδου έρχεται τώρα και η καριέρα στο τραγούδι. Η τύχη φαίνεται να της χαμογελάει και πάλι, εκείνη όμως δεν ξεχνάει ποτέ ότι εκκρεμούν κάποια δικαστήρια με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Ο έρωτάς της με τον Τούρκο στρατιωτικό Οζγκιούρ Κοτάν μετατράπηκε στο μεγαλύτερο εφιάλτη της, αφού βρέθηκε σε μια ξένη χώρα μόνη, με ένα μωρό στην αγκαλιά και την κατηγορία της κατασκοπείας να στοιχειώνει τις μέρες και τις νύχτες της. Η Ελένη Δημητριάδου δεν το έβαλε κάτω. Αποφάσισε να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της, εκμεταλλευόμενη τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της. Και αφού συμφώνησε με τούρκικο κανάλι να μεταφερθεί η ιστορία της στην τηλεόραση, τώρα πιάνει και το μικρόφωνο στο πλευρό του ανερχόμενου Τούρκου ποπ σταρ Suat Ersoy. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη, όπως τονίζει όμως δεν ξεχνάει ποτέ ότι ο εφιάλτης κάποια στιγμή θα επιστρέψει: «Μέχρι στιγμής όλα καλά, τα δύσκολα θα αρχίσουν όταν θα ξεκινήσουν οι δίκες. Δεν χάνω όμως το κουράγιο μου. Ελπίζω ότι θα δικαιωθώ». Όσο για τη σειρά που βασίζεται στην ιστορία της ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο, ενώ η τούρκικη εταιρεία παραγωγής έχει ήδη έρθει σε επαφή με ελληνικό κανάλι, που εξέφρασε το ενδιαφέρον να εξασφαλίσει τα δικαιώματα.

Suat Ersoy: «Θα είμαι δίπλα της ό,τι και να γίνει»
Έμαθε την ιστορία της από τον Τύπο και θέλησε να συνεργαστεί μαζί της. Ο Suat Ersoy στην καινούργια του δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφορεί σύντομα, ερμηνεύει δύο τραγούδια μαζί με την Ελένη και όπως τονίζει στο ΛΟΙΠΟΝ η συνεργασία τους θα έχει και συνέχεια.

Η ιδέα να συνεργαστείτε με την Ελένη ήταν δική σου;

«Ναι, παρακολουθούσα την ιστορία της Ελένης μέσω του Τύπου και των καναλιών και σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ ωραίο να κάνουμε κάτι μαζί. Μίλησα με την εταιρεία μου, της το προτείναμε και αυτή τη στιγμή είμαστε στο στούντιο!».

Είναι καλή «μαθήτρια»;

«Ναι, και πολύ καλή τραγουδίστρια, παρόλο που δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι. Τα πάει πολύ καλά και πιστεύω ότι στην πορεία θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».

Δεν σε φόβισε το γεγονός ότι κατηγορείται για κατασκοπεία;

«Όχι, γιατί να με φοβίσει; Η Ελένη είναι πολύ δυναμικός άνθρωπος και πραγματικά τη θαυμάζω για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις δυσκολίες».

Θα σταθείς δίπλα της και στην περιπέτειά της;

«Και βέβαια, είμαι δίπλα της ό,τι και να γίνει».

Τι εκτίμησες στην Ελένη όταν τη γνώρισες από κοντά;

«Το γεγονός ότι είναι πολύ χαμογελαστός άνθρωπος, έχει πολύ καλή ψυχή και η φωνή της είναι υπέροχη».

Να υποθέσουμε ότι μεταξύ σας υπάρχει και κάτι παραπάνω από την επαγγελματική σχέση;

«Όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...». (Γέλια.)

Η συνεργασία σας σταματάει μετά το τέλος της ηχογράφησης;

«Θα κάνουμε και συναυλίες με την Ελένη. Υπάρχει περίπτωση μάλιστα να πραγματοποιήσουμε κάποιες εμφανίσεις και στην Ελλάδα».

Υπάρχει περίπτωση να σας ακούσουμε να λέτε κάποιο τραγούδι και για τη σειρά που ετοιμάζεται για τη ζωή της Ελένης;

«Υπάρχει μια σκέψη, αλλά ακόμη είμαστε στις συζητήσεις, δεν είναι κάτι σίγουρο. Ετοιμάζουμε, πάντως, πολλές εκπλήξεις».

Ποιον Έλληνα τραγουδιστή ή τραγουδίστρια θαυμάζεις;

«Τη Δέσποινα Βανδή. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί της κάποια στιγμή».

Η Eurovision είναι ένας από τους επόμενους στόχους σου;

«Ναι, θα το ήθελα πολύ, και του χρόνου ίσως να το τολμήσω».

Έχεις επιστεφτεί ποτέ την Ελλάδα;

«Όχι, αλλά θέλω πολύ και σίγουρα θα το κάνω κάποια στιγμή. Ίσως οι εμφανίσεις που ετοιμάζουμε με την Ελένη να είναι μια καλή αφορμή για να συμβεί».