Αβέβαιο το μέλλον του στον αντ1

10.02.2011
Σε... αναμμένα κάρβουνα «κάθεται» ο Χρήστος Φερεντίνος! Τι κι αν άτομα από το περιβάλλον του λένε ότι δεν ανησυχεί και ότι έχει άριστες σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου; Κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι τρέμει η ψυχή του, καθώς βρίσκεται με το ένα... πόδι εκτός ANT1 και διασώζεται μόνο για λίγους μήνες, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Το «Deal» με το κανάλι έχει κλείσει για το γνωστό παρουσιαστή μέχρι το τέλος της σεζόν και έχουν γυριστεί και άλλα επεισόδια... Η οικονομική κατάσταση όμως δεν επιτρέπει άλλους κερδισμένους παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι! Αποτέλεσμα; Το πρόωρο «κόψιμό» του. Αλλά και πριν από λίγες μέρες ο Χρήστος Φερεντίνος απομακρύνθηκε και από το ραδιόφωνο του ομίλου, λόγω περικοπών.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά... ματαιώνεται και το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και είναι άγνωστο αν όντως θα μετατεθεί για τις αρχές της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε μόνο το όνομά του για την παρουσίαση, τώρα αρχίζουν και ακούγονται τα ονόματα και άλλων μνηστήρων. Κάποιοι λένε ότι ακόμα κι αν αν τελικά γίνει, με τη νέα σεζόν θα του ζητηθεί γενναία περικοπή του μισθού και το συμβόλαιό του θα αφορά μόνο συγκεκριμένα επεισόδια του talent show.

Κι ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δηλώνει ότι δεν ανησυχεί και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο κανάλι, άτομα που γνωρίζουν το τηλεοπτικό παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και ήδη άρχισε να κάνει διερευνητικές κρούσεις αλλού... Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιμένει να δει τι θα του προτείνει ο ΑΝΤ1 και με πόση μείωση στην αμοιβή και στη συνέχεια θα δει τι θα κάνει.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο μήνα, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια να αφήνουν έναν παρουσιαστή να... κάθεται και να τον πληρώνουν. Οπότε, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και ίσως ένα συναινετικό «διαζύγιο» να είναι προ των πυλών...