Αντισεξουαλική η Σάρα Τζ. Πάρκερ

06.06.2008
Η ηθοποιός-παραγωγός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είναι παντρεμένη με τον καρδιοκατακτητή του Χόλυγουντ Μάθιου Μπρόντερικ, από τον οποίο απέκτησε ένα γιο που σήμερα είναι πέντε ετών.

Η ηθοποιός-παραγωγός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είναι παντρεμένη με τον καρδιοκατακτητή του Χόλυγουντ Μάθιου Μπρόντερικ, από τον οποίο απέκτησε ένα γιο που σήμερα είναι πέντε ετών.

Στο ενεργητικό της έχει ήδη αρκετές πετυχημένες παραγωγές που έχουν αυξήσει τις μετοχές στο χρηματιστήριο της σώου μπιζ. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποτελεί πρότυπο μόδας, έχει δημιουργήσει την δική της φίρμα ρούχων, το άρωμα «Lovely» και φυσικά η κινηματογραφική εκδοχή του «Sex and the city» σημειώνει παγκόσμια επιτυχία.

Παρόλα αυτά οι άντρες στην Αγγλία την θεωρούν άκρως αντισεξουαλική. Η Πάρκερ είναι «ένας κινούμενος σκελετός» σύμφωνα με τους κινηματογραφικούς κριτικούς της «Daily Telegraph». Είναι η πιο «αντισεξουαλική» γυναίκα του κόσμου έγραψε το περιοδικό Μαxim. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία υποδύεται η «αλογομούρα σκελετός» Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχολίασε η εφημερίδα Sun. Κάποιοι ανέφεραν ότι τα πόδια της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας παραμορφώθηκαν επειδή για χρόνια περπατούσε στους δρόμους του Μανχάταν με τα ψηλοτάκουνα πανάκριβα Manolos.

Βέβαια υπήρξαν και οι θαυμαστές που προσπάθησαν να την υπερασπιστούν για τα πικρόχολα σχόλια που γράφτηκαν εις βάρος της. Στην Daily Mail η δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά «Μου έκανε εντύπωση πως και οι τέσσερις χαρακτήρες ήταν μεγάλες στην ηλικία αλλά από την άλλη είναι αναζωογονητικό να βλέπεις γυναίκες πάνω από τα 40 να πρωταγωνιστούν στην μεγάλη οθόνη».

Αν αναρωτιέστε ποιες γυναίκες θεωρούν σέξι οι άντρες ,δεν χρειάζεται παρά να ανατρέξετε στα κορίτσια του «Τζέιμις Μπόντ», το βιβλίο που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Αγγλία και έγινε ανάρπαστο. Είναι γεμάτο από κοπέλες που ακολουθούν την παράδοση που καθιέρωσε ο Χιου Χέφνερ (εκδότης του Πλέι-μπόι) διαθέτουν μακριά πόδια, πλούσια στήθη, σαρκώδη χείλη και σαγηνευτικά βλέμματα. Φαίνεται ότι μετά την Εύα Λονγκόρια( «Νοικοκυρές σε απόγνωση»)? το χάος!

Στην χρυσή εποχή του Χόλυγουντ οι σταρς του κινηματογράφου ήταν 30 αλλά έδειχναν 50. Σήμερα συμβαίνει το αντίθετο. Είναι 50 και δείχνουν μικρότερες όπως η Κιμ Κάτραλ(Σαμάνθα) που δεν διστάζει να δηλώσει ότι έχει συμπληρώσει μισό αιώνα ζωής.

Μπορεί οι γυναίκες να μην φοβούνται τις γκρίζες τρίχες και τις ρυτίδες μετά το «Sex and the city» αλλά οι άντρες δεν φαίνονται να αλλάζουν τα σεξουαλικά τους πρότυπα. Προτιμούν το καινούργιο κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ Σκάρλετ Πάποβα από την κοκαλιάρα Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.