Οικογενειακή παράδοση

12.06.2008
Η τέταρτη γενιά της γνωστής οικογένειας Βιλδιρίδη, που έχει ταυτιστεί με το ποιοτικό κόσμημα, η Στέλλα Βιλδιρίδη, μπαίνει δυναμικά στο λαμπερό κόσμο του design και συνεχίζει με επιτυχία την οικογενειακή παράδοση, σχεδιάζοντας κοσμήματα στα οποία ο χρυσός και ο λευκόχρυσος «φλερτάρουν» με μοναδικής καθαρότητας πολύτιμους λίθους δίνοντας δημιουργίες που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους.

Η τέταρτη γενιά της γνωστής οικογένειας Βιλδιρίδη, που έχει ταυτιστεί με το ποιοτικό κόσμημα, η Στέλλα Βιλδιρίδη, μπαίνει δυναμικά στο λαμπερό κόσμο του design και συνεχίζει με επιτυχία την οικογενειακή παράδοση, σχεδιάζοντας κοσμήματα στα οποία ο χρυσός και ο λευκόχρυσος «φλερτάρουν» με μοναδικής καθαρότητας πολύτιμους λίθους δίνοντας δημιουργίες που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Με αστείρευτη έμπνευση, φαντασία, όραμα και ταλέντο, η Στέλλα Βιλδιρίδη ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στο χώρο του ελληνικού design και να μαγέψει με τις ιδιαίτερες δημιουργίες της χαρίζοντας μια μοναδική αισθητική στο κόσμημα.

Ο χώρος τέχνης ARTVILLE φιλοξενεί από τις 12 Απριλίου τις τρεις ολοκληρωμένες συλλογές κοσμημάτων της. Παρουσιάζονται η σειρά «figurines», που περιλαμβάνει δημιουργίες από ασήμι εμπνευσμένες από την ανθρώπινη φιγούρα, η σειρά «profil», με δημιουργίες από χρυσό, και η σειρά κοσμημάτων που σχεδιάστηκε ειδικά για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, όπου και εκτίθεται.