Έφαγαν τα... γιούχα τους, η Ντέμι και ο Άστον

01.02.2011
Με τρεις ώρες καθυστέρηση έφτασε σε εκδήλωση για την Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο το διάσημο ζεύγος και ο κόσμος δεν το άφησε να περάσει έτσι…


Με τρεις ώρες καθυστέρηση έφτασε σε εκδήλωση για την Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο το διάσημο ζεύγος και ο κόσμος δεν το άφησε να περάσει έτσι…

Είπαμε, λίγη αργοπορία δικαιολογείται σε όλους, αλλά Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) του "έβγαλαν τα μάτια". Τρεις ώρες είναι πολύ και οι βραζιλιάνοι θαυμαστές που ξεροστάλιασαν να τους περιμένουν δεν τους χαρίστηκαν, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Φυσικά, ύστερα από τα… γιούχα, η κατάσταση εκτονώθηκε το σόου της βραζιλιάνικης φίρμας Colcci πραγματοποιήθηκε κανονικά και ο Άστον περπάτησε στην πασαρέλα στο τέλος μαζί με τους σχεδιαστές.

Στο "περιθώριο" της εκδήλωσης αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ντέμι κάθισε στις πρώτες θέσεις για να καμαρώσει τον αγαπημένο της έχοντας δίπλα την μικρότερη κόρη της και φυσικά οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες.

Η 16χρονη Ταλούλα Γουίλις (Talulah Willis) έλαμπε στην κυριολεξία, κομψή και φρέσκια, ενώ η 48χρονη μητέρα της δίπλα περισσότερο έμοιαζε για αδελφή της.

Οι δύο γυναίκες έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερού, στα πάντα, ακόμη και στο σπρέι με το οποίο είχαν ψεκάσει τα πόδια τους για να φαίνονται αρκούντως μαυρισμένα.

Πάντως, δεν ήταν καλή εβδομάδα αυτή για την κυρία Κούτσερ, αφού εκτός από το χθεσινό συμβάν, πριν από λίγες μέρες είχε και ακόμη ένα το ίδιο ντροπιαστικό όταν αποφάσισε να βγει με ψηλοτάκουνα στο χιόνι και έφαγε τα μούτρα της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα