Τα βρήκαν μετά από 17 χρόνια

25.01.2011
Δόθηκαν αμέτρητες νομικές μάχες στις δικαστικές αίθουσες για να γίνει, όπως φαίνεται, ο τελικός συμβιβασμός μεταξύ της Κλέλιας Χατζηιωάννου και του Γιάννη Φράγκου.

Δόθηκαν αμέτρητες νομικές μάχες στις δικαστικές αίθουσες για να γίνει, όπως φαίνεται, ο τελικός συμβιβασμός μεταξύ της Κλέλιας Χατζηιωάννου και του Γιάννη Φράγκου. Οι πρώην σύζυγοι μετά το διαζύγιο ξεκίνησαν μια τιτάνια διαμάχη διεκδικώντας το ποσό των 49 εκατ. δολαρίων.

Ο Γιάννης Φράγκος ισχυριζόταν πως αυτά τα χρήματα τα πήρε ως «προίκα» από την πρώην σύζυγό του, άρα δεν έπρεπε να τα επιστρέψει. Ενώ η Κλέλια Χατζηιωάννου υποστήριζε πως επρόκειτο για ένα δάνειο στο πλαίσιο μιας οικονομικής συμφωνίας, το οποίο έπρεπε να επιστραφεί.

Ο Γιάννης Φράγκος είχε χρησιμοποιήσει τα χρήματα το 1994 και, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, είχε κερδίσει ο γνωστός εφοπλιστής. Ωστόσο, η τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου άλλαξε τα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτή, ο γνωστός εφοπλιστής έπρεπε να επιστρέψει τα χρήματα στην οικογένεια Χατζηιωάννου επιδικάζοντας το ποσό των 49 εκατ. δολ. που είχε εκχωρήσει ο Λουκάς Χατζηιωάννου στον πρώην γαμπρό του συν τους απολεσθέντες τόκους από το 1994.

Σύμφωνα, τώρα, με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, οι δύο εφοπλιστικές οικογένειες, Φράγκου και Χατζηιωάννου, κατάφεραν τελικά να τα βρουν και να καταλήξουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Οι πληροφορίες λένε πως τελικά ο Γιάννης Φράγκος θα καταβάλει το ποσό των 100.000.000 δολαρίων στην πρώην σύζυγό του.

Αν και οι δικηγόροι των δύο πλευρών δεν θέλουν να μιλήσουν με λεπτομέρειες για τα ακριβή ποσά και την τελική συμφωνία, δηλώνουν πως τόσο η Κλέλια Χατζηιωάννου όσο και ο Γιάννης Φράγκος είναι ικανοποιημένοι από την έκβαση αυτής της υπόθεσης.