Οι προτάσεις πέφτουν βροχή...

04.06.2008
Μπορεί να ετοιμάζονται να γίνουν γονείς σε λίγους μήνες, ωστόσο δεν αφήνουν στην άκρη και τα επαγγελματικά τους. Και οι δύο, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά πως η δημιουργία μιας οικογένειας

Aπό τη ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ

Μπορεί να ετοιμάζονται να γίνουν γονείς σε λίγους μήνες, ωστόσο δεν αφήνουν στην άκρη και τα επαγγελματικά τους. Και οι δύο, άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά πως η δημιουργία μιας οικογένειας έχει αρκετά έξοδα. Έτσι, λοιπόν, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να είναι αυτοί τα κεντρικά πρόσωπα στη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρείας ρούχων.

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά και πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Μάλιστα, με το γεγονός ότι ετοιμάζονται σε λίγους μήνες να υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους, η απόλυτη ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Παρότι η είδηση ότι θα γίνουν γονείς ανέτρεψε κάποια από τα σχέδιά τους, τόσο ο Γιάννης όσο και η Μαρία γνωρίζουν πολύ καλά ότι η δημιουργία μιας καινούργιας οικογένειας σημαίνει αυξημένα έξοδα. Μπορεί τώρα να συγκατοικούν στο Χαλάνδρι, αλλά σύντομα, όταν θα προστεθεί και το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενδέχεται να γίνουν αλλαγές στο σπίτι ή ακόμη και να μετακομίσουν. Έτσι, λοιπόν, δεν αφήνουν στην άκρη τα επαγγελματικά τους και συζητούν τις προτάσεις που τους γίνονται με πολλή σοβαρότητα. Και ποιος δεν θα ήθελε ο Γιάννης και η Μαρία να είναι τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στη διαφημιστική του καμπάνια, αφού πέρα από τον έρωτα που ζουν, διαθέτουν και πολύ καλή εμφάνιση. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που τους έχουν ζητήσει να φωτογραφηθούν μαζί για διαφημιστικούς λόγους ή να πρωταγωνιστήσουν σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Πρόσφατα, λοιπόν, γνωστή εταιρεία ρούχων με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων πρότεινε στο ζευγάρι να «πρωταγωνιστήσουν» στη διαφημιστική τους καμπάνια. Ο Γιάννης στο παρελθόν είχε ξανασυνεργαστεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος. Όταν τους έγινε λοιπόν η πρόταση, ζύγισαν πολύ τα υπέρ και τα κατά κι έπειτα από σοβαρή σκέψη αποφάσισαν να ενδώσουν. Άλλωστε, το ποσό της αμοιβής τους δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο! Ούτε λίγο ούτε πολύ, για την επικύρωση της συμφωνίας και μόλις μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια συνεργασίας, το ζευγάρι θα γίνει πλουσιότερο κατά 60.000 ευρώ θα εισπράξει από 30.000 ευρώ ο καθένας. Έτσι, σε λίγους μήνες θα τους δούμε στο διαφημιστικό φυλλάδιο αλλά και σε γιγαντοαφίσες που θα προβάλλουν τα ρούχα της εταιρείας.