Ηλίας Ψινάκης: Φέρτε θάλασσες να τις "σκίσει"!

03.06.2008
Το έχει τελικά στο αίμα του ο Ηλίας Ψινάκης να κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα και να διατηρεί αντοχές εφήβου. Ο γνωστός και άκρως αγαπητός στο κοινό μάνατζερ έβαλε ένα στόχο πριν από λίγες εβδομάδες

Το έχει τελικά στο αίμα του ο Ηλίας Ψινάκης να κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα και να διατηρεί αντοχές εφήβου. Ο γνωστός και άκρως αγαπητός στο κοινό μάνατζερ έβαλε ένα στόχο πριν από λίγες εβδομάδες και απ ό,τι φαίνεται θα τον πετύχει. Ποιος είναι αυτός; Να γίνει εξπέρ στο jet ski.

Πέρυσι ο καλός φίλος και κουμπάρος του Γιώργος Λύρας τον πείραζε ότι δεν ξέρει να καβαλάει jet ski και καλύτερα είναι να μείνει στα «αβγά» του, αν δεν θέλει να πνιγεί. Όλα αυτά στην προσπάθεια που κατέβαλλε ο εκκεντρικός μάνατζερ να οδηγήσει μια τέτοιου είδους θαλάσσια μηχανή. Ο Ψινάκης, που δεν ξεχνάει ποτέ, φέτος θέλει να αποδείξει μεταξύ αστείου και σοβαρού στον κουμπάρο του ότι αν βάλει κάτι ως στόχο, μπορεί να το καταφέρει με μεγάλη ευκολία. Έτσι, ο Ηλίας σχεδόν κάθε Δευτέρα και Τρίτη βρίσκεται σε παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη, όπου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα οδήγησης jet ski με προσωπικό εκπαιδευτή.

Έτριβαν τα μάτια τους κάποιοι που βρέθηκαν στην παραλία (θαμώνες σε ένα ταβερνάκι) όταν είδαν για πρώτη φορά το γνωστό μάνατζερ να πετάει πάνω στα κύματα και να προσπαθεί να κάνει φιγούρες, τις οποίες ομολογουμένως πρέπει να έχεις γερά κότσια για να τις υποστηρίξεις. Β. Σ.