Ο μπαμπάς της Κέιτ καίει τη μαμά Γκόλντι

13.01.2011
Μεγάλες λαχτάρες περιμένουν την 65χρονη δημοφιλή ηθοποιό που όπως φαίνεται θα δει τα άπλυτά της να βγαίνουν στη φόρα και μάλιστα από τον πρώην άντρα της.


Μεγάλες λαχτάρες περιμένουν την 65χρονη δημοφιλή ηθοποιό που όπως φαίνεται θα δει τα άπλυτά της να βγαίνουν στη φόρα και μάλιστα από τον πρώην άντρα της.

Όπως έγινε γνωστό ο Μπιλ Χάντσον (Bill Hudson) ετοιμάζει ένα εκρηκτικό βιβλίο όπου θα δίνει όλες τις "ζουμερές" λεπτομέρειες για τον ιδιαίτερα "ανοιχτό", όπως τον χαρακτηρίζει, γάμο του με την Γκόλντι Χον (Goldie Hawn).

Ο πρώην μουσικός και πατέρας της Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) φέρεται αυτό τον καιρό να ψάχνει εκδότη για το πόνημά του, και με βάση τα όσα ήδη έχουν διαρρεύσει για το περιεχόμενό του, μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να βρει.

Με τον προσωρινό τίτλο "Λοιπόν είσαι αστέρι" (So You Are a Star) το βιβλίο λέγεται ότι κατηγορεί τη Χον για διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε κατά τη διάρκεια του 4χρονου γάμου της με τον Χάντσον, τις οποίες βέβαια η ίδια αρνείται.

Ξεκινώντας από την πρώτη κιόλας απιστία της πρώην συζύγου της λίγο μετά τον γάμο τους το 1976, ο Χάντσον θυμάται μια συζήτηση που είχε με τον Τζορτζ Σίγκαλ (George Segal) κατά την οποία ο ηθοποιός τον ενημέρωσε για τη φήμη που ακολουθούσε τότε την νεαρή συνάδελφό του ότι "δεν έλεγε ποτέ όχι στη διασκέδαση".

"Είσαι η αδελφή ψυχή μου, αλλά πάντα πίστευα σε έναν ανοιχτό γάμο", γράφει κάπου στο βιβλίο του ο πρώην άντρας της φιλελεύθερης Χον, μεταφέροντας τα λόγια της, ενώ ταυτόχρονα την κατηγορεί ότι τον κράτησε σκόπιμα μακριά από τα παιδιά τους μετά το διαζύγιο μέχρι και σήμερα.

Όταν χώρισαν, το 1980, η Κέιτ ήταν μόλις 18 μηνών και τόσο εκείνη όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός της, Όλιβερ (Oliver) γνώρισαν για πατέρα τους τον ηθοποιό Κερτ Ράσελ (Kurt Russell), ο οποίος είναι σύντροφος της μητέρας του από το 1983 μέχρι και σήμερα.

Κατά τα άλλα, η 31χρονη σήμερα Κέιτ διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού όπως επιβεβαίωσε χθες ο εκπρόσωπός της, είναι έγκυος.

Φαίνεται ότι η μόλις 9 μηνών σχέση της με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος "Muse", Ματ Μπέλαμι (Matt Bellamy) είναι πολύ δυνατή, αφού το ζευγάρι περιμένει ήδη το πρώτο τους παιδί.

Η Χάντσον έχει ακόμη έναν γιο, τον 7χρονο Ράιντερ (Ryder), καρπό του γάμου της με τον επίσης τραγουδιστή Κρις Ρόμπινσον (Chris Robinson).

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του Coachella festival στην Καλιφόρνια και από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Οι "Muse", το συγκρότημα του Μπέλαμι, έχουν ντύσει μουσικά την τελευταία ταινία του μπλοκμπάστερ "Twilight", "Eclipse". Μάλιστα, το εμπνευσμένο από την αγάπη του Έντουαρτ και της Μπέλα, "Love Forever", κάνει θραύση. Μπορείτε να απολαύσετε το συγκεκριμένο τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα