Το απόλυτο fashion trend του 2021 είναι επηρεασμένο από το σκάκι

05.01.2021
Το απόλυτο fashion trend του 2021 είναι επηρεασμένο από το σκάκι
Αν μπαίνεις συχνά στο Instagram, πιθανότατα να έχεις παρατηρήσει ένα συγκεκριμένο print που εμφανίζεται ξανά και ξανά ... και ξανά. Αλλά μιλάμε για ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο. Δεν είναι καρό, ούτε ριγέ.

Η διαφορά είναι ότι σε αυτό το συγκεκριμένο print υπάρχουν μόνο δύο χρώματα, όπως μια σημαία racing ή μια σκακιέρα ή το κλασικό ζευγάρι των Vans. Χρειάζεσαι εικόνες; Απλώς κοίταξε τις πασαρέλες και το street-style των σταρς για μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Το είδαμε στις πασαρέλες για τις κολεξιόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 και συνεχίστηκε στα σόου Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, οπότε καταλαβαίνεις ότι θα είναι στη μόδα και τους προσεχείς μήνες. Μάρκες όπως οι Paloma Wool, KJ Plumb, Kkco, Tyler McGillivary, Gimaguas, Holiday the Label, Lisa Says Gah! και πολλές ακόμα, έχουν υιοθετήσει το print στις συλλογές τους και του έχουν προσθέσει παραλλαγές, όπως το να «πειράξουν» τα τετράγωνα για δώσουν ένα φαινόμενο ψευδαίσθησης ή να τα παραμορφώσουν σε άλλα σχήματα.

Επιπλέον, το εφέ της σκακιέρας είναι τόσο διαδεδομένο που ξεπερνά τη μόδα. Έχει διεισδύσει ακόμη και σε οικιακά είδη όπως κουβέρτες, κούπες καφέ, πετσέτες, πιάτα, παπλώματα και μαξιλάρια. Απλά, απόλαυσε αυτό το τρεντ εδώ: