Sarah Jessica Parker - Η Carrie Bradshaw επιστρέφει σε νέες περιπέτειες!

17.07.2018
Sarah Jessica Parker - Η Carrie Bradshaw επιστρέφει σε νέες περιπέτειες!
Η SJP είναι η νέα πρέσβειρα του lingerie brand Intimissimi!

Ακριβώς 20 χρόνια μετά το λανσάρισμα της λατρεμένης σειράς Sex and the City, η Intimissimi γιορτάζει την τέχνη της θηλυκής αποπλάνησης με ένα πρόσωπο που όλοι αναγνωρίζουμε: τη Sarah Jessica Parker!

H "Carrie Bradshaw" μεγάλωσε και την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα διεθνή καμπάνια του brand ως... ο εαυτός της: μία empowering γυναίκα που ανακάλυψε το κλειδί για την επιτυχία μέσα στην έξυπνη, χαρισματική, θηλυκή της προσωπικότητα.

Με motto "Noone can judge me", η καμπάνια μεταφέρει ένα δυνατό, θετικό μήνυμα μέσα από την απλότητα ενός total look, ιδανικό για day & night εμφανίσεις, με το εμβληματικό στυλ της πάντα κομψής Sarah Jessica. Tο pijama look της ολοκληρώνεται με το νέο Jessica balconette bra με δαντέλα και κομψό ντεκολτέ, που δείχνει το μπούστο σου ένα νούμερο μεγαλύτερο!

Η Intimissimi αναδεικνύει την τάση της επόμενης σεζόν, δίνοντας έμφαση στη θηλυκή σιλουέτα καθιστώντας τα εσώρουχα αναπόσπαστο κομμάτι του outfit. Οι μαύρες μεταξωτές πιτζάμες και το σουτιέν που φαίνεται, είναι ένα look που αναμένεται να λατρευτεί την επόμενη σεζόν ενώ η SJP το έχει ήδη υιοθετήσει με το συναρπαστικό φόντο της Νέας Υόρκης!