Kate Middleton - Είναι επίσημο! Το χρώμα της επιλογής της είναι το πιο hot της σεζόν!

16.07.2018
Kate Middleton - Είναι επίσημο! Το χρώμα της επιλογής της είναι το πιο hot της σεζόν!
Και η Kate Middleton φόρεσε κίτρινο!

Αν ένα πράγμα δεν μπορούμε να πούμε πως λείπει από το καλοκαίρι του 2018 αυτό είναι το έντονο χρώμα! Οι influencers έχουν λατρέψει ήδη το πορτοκαλί, το έντονο πράσινο, το φούξια αλλά και το κόκκινο. Ένα όμως χρώμα είναι εκείνο που πρωταγωνιστεί στις πιο κομψές και εντυπωσιακές εμφανίσεις του φετινού καλοκαιριού... το κίτρινο!

Μπορεί το φόρεμα της Amal στον βασιλικό γάμο της Meghan και του Harry να πήρε μεικτές κριτικές, όμως πολλά έχουν αλλάξει από τον Μάιο και πλέον το πιο φωτεινό, χαρούμενο χρώμα του φάσματος έχει φορεθεί πολύ.

Τελευταία προσθήκη στις celebrity εμφανίσεις με κίτρινο είναι εκείνη που έκανε χτες η Kate Middleton στο Wimbledon: και όλες ξέρουμε τι σημαίνει όταν ένα χρώμα γίνεται επιλογή μίας γαλαζοαίματης!

Η Kate παραβρέθηκε στη δεύτερη μέρα του τουρνουά τέννις μαζί με τον σύζυγό της φορώντας ένα έντονο κίτρινο, μίντι φόρεμα Dolce & Gabbana, με εφαρμογή που αγκάλιαζε το σώμα της και trendy κλος μανίκια.

Η συγκεκριμένη απόχρωση του κίτρινου, μάλιστα, είναι ιδανική για σένα που έχεις καστανά μαλλιά και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα!

Πριν από λίγες ημέρες η συννυφάδα της Kate και Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle έδειξε και εκείνη την προτίμησή της στο κίτρινο χρώμα κάνοντας μία επίσης υπέροχη εμφάνιση με μίντι φόρεμα, στο πλευρό του συζύγου της.