4+1 κομμάτια μόδας που πρέπει να πάρεις μαζί σου το Πάσχα (όπου και αν πας)

11.04.2017
Οι Άγιες ημέρες του Πάσχα έφτασαν και εσύ ετοιμάζεσαι σίγουρα για μια μεγάλη ή μικρή απόδραση. Τι θα πάρεις όμως μαζί σου; Το τζιν σου ή την παντελόνα; Το πουκάμισο ή το φούτερ; Για να μην χαθείς με τις επιλογές δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τώρα το Πάσχα και δεν πρέπει να λείπουν από την πασχαλινή σου βαλίτσα.

Κάτι με δαντέλα:

Δαντελένια φορέματα, τοπ, μπλούζες με λεπτομέρειες δαντέλας ή ακόμη και φανελάκια με δαντέλα όλα καλοδεχούμενα στην πασχαλινή βαλίτσα σου. Η τάση προσδίδει ρομαντισμό και δίνει έξτρα πόντους θηλυκότητας στο στιλ σου ενώ πρόκειται για μια τάση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί στον καφέ μέχρι και τη βραδιά της Ανάστασης.

Το πουκάμισο σου:

Τα πουκάμισα τη νεά σεζόν αποδεικνύουν πως οι μόδιστροι έχουν βαρεθεί πολύ και απλά θέλουν να κόβουν και να ράβουν τυχαία και όπως τους έρθει τα πουκάμισα.

Τρελά και αντισυμβατικά κοψίματα και γραμμές που μπορεί να μοιάζουν "περιέργες" με την πρώτη καταφέρνουν όμως και βγάζουν το πουκάμισο από τα αυστηρά και συντηρητικά του όρια και το αναδεικνύουν στο πιο ανατρεπτικό κομμάτι μόδας της σεζόν.

Αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνουμε άμεσα αν ρίξουμε μια ματιά στα πουκάμισα των οίκων Αlexander Wang και Concept Korea που αποδεικνύουν πως ο ... τρελός μόδιστρος είναι must! Χωρίς αμφιβολία τα ξεκούμπωτα πουκάμισα είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και δεν μένει παρά να χωρέσεις το δικό σου αγαπημένο πουκάμισο στη βαλίτσα σου.

Το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι:

Φυσικά και δεν είναι μυστικό πως το τζιν παντελόνι σου είναι το αγαπημένο σου κομμάτι μόδας που όχι μόνο δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας αλλά ταιριάζει και με πολλά κομμάτι απου έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Φέτος το ερώτημα είναι slim τζιν ή πιο φαρδύ; Λευκό σε slim γραμμή ή πιο baggy σε ανοιχτόχρωμο μπλε;

To skinny-fit τζιν του koolfly στα 26,99 € είναι μια επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασέ το!

Και μην ξεχάσεις τις πλατφόρμες σου:

Οι πλαφόρμες σου χαρίζουν έξτρα πόντους στιλ και είτε διαλέξεις τις μονόχρωμες σαν αυτές που είδαμε στον Salvatore Ferragamo είτε διαλέξεις κάτι σε στιλ δέρματος φιδιού που είδαμε στον οίκο Erdem, το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσεις!

Η άνεση συναντάει την τέλεια εφαρμογή και τα αθλητικά σύνολα γίνονται πλέον τα πιο μοδάτα outwear.

Εσπαντρίγιες:

Βαμβακερές ή λινές, οι εσπαντρίγιες είναι άνετες και δροσερές, γι' αυτό φοριούνται κυρίως τους ζεστούς μήνες και έτσι είναι το ιδανικό παπούτσι που θα φορέσεις από εδώ και πέρα. ΜΙα πολύ βολική επιλογή για τώρα και για όλες τις ώρες της ημέρας είναι οι εσπαντρίγιες που είναι χαμηλές και ειδικά με κορδόνια είναι η επιτομή της μόδας.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία για τις εσπαντρίγιες που ταιριάζουν με όλα από το Funky Buddha.