5 μοδάτοι στιλιστικοί συνδυασμοί για κάθε μέρα της εβδομάδας

05.12.2016
Φυσικά και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου οι Δευτέρες ειδικά όταν πρέπει να ετοιμαστείς για το γραφείο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Με έμπνευση από την σελίδα μόδας Style by Guff στο Instagram σου προτίνουμε ένα λουκ για κάθε μέρας της εβδομάδας για χαλαρό ντύσιμο που μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα.

Το πλεκτό πουλοβεράκι σε αποχρώσεις του λευκού και το μπλε συνδυάζεται τέλεια με το μπλε τζινάκι σου και τον λευκό σου σκούφο! Απλά σούπερ για την αρχή της εβδομάδας.

Το πιο ανοιχτόχρωμο τζιν σου συνδυασμένο με ένα πουλόβερ στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, το γλυκό σκουρο ροζ και έφυγες! Τα απαραίτητα αξεσουάρ σου είναι το ρολόι και τα γυαλιά ηλίου!

Ναι φυσικά και οι πιο κρύες ημέρες απαιτούν όχι μόνο το πουλόβερ αλλά και την ζεστή σου εσάρπα. Φόρεσε το σκισμένο τζινάκι συ και το αγαπημένο σου χουχουλιάρικο λευκό πουλόβερ απο επάνω και ρίξε στους ώμους σου την λατρεμένη καρώ εσάρπα!

Αν ο καιρός το επιτρέπει μπορείς να φορέσεις ένα λευκό το που ταιριάζει τέλεια με το σκισμένο τζιν σου και να ταιριάξεις από επάνω την αγαπημένη σου ζακέτα.