Εσώρουχα που κρατούν για πάντα; Και όμως υπάρχουν!

21.11.2016
Η fashion editor του Womenonly, Ελένη Αναστασάκη έψαξε και βρήκε εκείνα τα εσώρουχα που εξασφαλίζουν εγγύηση για πάντα!

Φυσικά και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να κρατάνε για πάντα. Και μην πάει ο νους σου στην αγάπη ή τη φιλία που μπορεί να κρατήσουν μια ζωή, αλλά όταν μιλάμε για πράγματα ... χειροπιαστά όπως τα εσώρουχα για παράδειγμα, σκέφτηκες ποτέ πως ακόμη και αν βρεις το απόλυτο σουτιέν, αν είσαι σε θέση να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά πως θα κρατήσει για πάντα;

Κουράστηκα πολύ για να βρω εκείνα τα εσώρουχα που θα τα έχουν όλα: τέλεια εφαρμογή, ιδιαίτερο σχέδιο- λίγη δαντελίτσα δεν χάλασε ποτέ καμία- ενώ ταυτόχρονα να είναι σούπερ άνετα για να τα φοράω όλη την ημέρα... Ο παραπάνω συνδυασμός έμοιαζε όνειρο... απατηλό, οπότε ναι η αλήθεια είναι πως έπρεπε να συμβιβαστώ διαλέγοντας σουτιέν και εσώρουχα που διέθεταν τουλάχιστον ένα από όλα τα παραπάνω, αφού όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να βρω ένα που να τα συνδυάζει όλα.

Πολλές φορές διάλεξα εσώρουχα που είχαν τέλεια εφαρμογή για τους πρώτους δύο μήνες και μετά σιγά-σιγά άρχισαν να χάνουν τη φόρμα τους. Επίσης δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν κατάφερα να βολευτώ κάποιο σουτιέν όλη την ημέρα, αφού ερχόταν κάποια ώρα που ήθελα να το βγάλω απο επάνω μου με κάθε κόστος.

Κορίτσια, δεν θα σας πω ψέμματα... Δοκίμασα πολλά εσώρουχα- κυρίως σουτιέν -για να βρω εκείνο που δεν θα το έβγαζα κυριολεκτικά από επάνω μου και είχα αποφασίσει να το προσέχω σαν τα μάτια μου στην περίπτωση που θα το έβρισκα.

Και σίγουρα αν βρεις το τέλειο εσώρουχο δεν θέλεις να το αποχωριστείς ΠΟΤΕ. Αλλά θέλεις να μοιραστείς και την χαρά σου με τις φίλες σου.

Το στοίχημα και πάλι όμως δεν ήταν απλά να το βρω αλλά ήθελα να ξέρω πως αν το βρω θα μπορώ να το έχω για πάντα. Δύσκολη λέξη το «Για Πάντα» . Υπάρχει άραγε κάποιος που μπορεί να μου εγγυηθεί πως το σουτιέν για παράδειγμα που βρήκα θα είναι τόσο τέλειο για πάντα και δεν θα χάσει με τίποτα την ποιότητα, το χρώμα ή την εφαρμογή του ή ακόμη χειρότερα όλα τα παραπάνω;

Η αλήθεια είναι πως εκτός από τα sloggi και πιο συγκεκριμένα τα sloggi Εvernew που είναι ακόμη πιο σέξι τώρα αφού θα τα βρεις και με δαντέλα- αν και έκανα τα καταστήματα φύλλο και φτερό - δεν κατάφερα να βρω.

Σε μια εποχή που οι περισσότερες εταιρείες κάτι χάνουν από την ποιότητα τους για να δουν το κέρδος τους να αυξάνεται, τα sloggi και ειδικά το επαναστατικό ύφασμα της σειράς EverNew και ΕverNew Lace, διασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή αλλά και διατήρηση φόρμας και χρωμάτων μετά από πολλά πλισίματα αφού είναι φτιαγμένα από 4 φορές πιο ανθεκτικό βαμβάκι που δεν χαλάει και δεν φθείρεται και ...bonus τώρα βγαίνει και με δαντέλα για να νιώθεις και να είσαι ακόμη πιο σέξι! Ε τώρα τι να πω; Δεν μπορώ να πω τίποτα!

Επίσης αν κάποιο προϊόν φθαρεί ή χαλάσει μπορείς να το αλλάξεις όποια στιγμή θέλεις στο μέλλον ακόμη και μετά από πολλά χρόνια έτσι ώστε πάντα να το νιώθεις τόσο τέλειο, όσο την πρώτη φορά που το δοκίμασες.

Δοκίμασε σήμερα κιόλας τα sloggi Evernew με δαντέλα και μην ξεχνάς:

Τα εσώρουχα δεν είναι απλά για να τα βγάζεις!