5 τρόποι να φορέσεις τις ζεστές μακριές ζακέτες του χειμώνα

16.01.2016
Ο καλύτερος τρόπος για να δώσουμε στυλ στην εμφάνισή μας στα μέσα του χειμώνα, είναι οι φαρδιές και μακριές ζακέτες που εκτός από ζεστές, είναι και το απόλυτο fashion trend. Η μπλόγκερ Μάντυ Σωτηρίου του site DoNotBuyJustCry, μας δείχνει τους καλύτερους συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε με τις μακριές ζακέτες.

Οι μακριές και φαρδιές ζακέτες λοιπόν, είναι κομψές, πολύ άνετες και μας χαρίζουν στυλ. Μπορούμε να τις φορέσουμε με όλα μας τα ρούχα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αναλόγως την περίσταση με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ, οι αγαπημένες μας μοδάτες ζακέτες μπορούν να κάνουν το στυλ μας από casual σε απόλυτο chic. Φόρεσέ τες με πουκάμισο, με printed κολάν ή με την αγαπημένη σου φούστα και ankle boots ή συνδύασέ τη με ένα υφασμάτινο παντελόνι και δέσε στη μέση μία μοντέρνα λεπτή ζώνη.

Από τις πιο εντυπωσιακές casual chic εμφανίσεις είναι η μακριά ζακέτα με μοναδικό σχέδιο με κουμπιά στο επάνω μέρος σε γαλάζια απόχρωση που ταιριάζει άψογα με το μπλε μας το τζιν.

Ιδανικός συνδυασμός με την μακριά ζακέτα που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο είναι το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι για τις πιο στυλάτες casual εμφανίσεις μας.

Η καλύτερη επιλογή για το γραφείο είναι η ζεστή φαρδιά ζακέτα που φτάνει μέχρι το γόνατο με το κλασικό μαύρο παντελόνι που σίγουρα έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Μοναδικές είναι και οι φαρδιές ζακέτες "χωρίς μανίκι" που χαρίζουν στυλ με το πρωτότυπο σχέδιό τους.

Συγκλονιστικός είναι ο συνδυασμός της μακριάς ζακέτας με το maxi φόρεμά μας για άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.

Ακόμη και με μαύρο δερμάτινο παντελόνι ταιριάζει απόλυτα η ζακέτα που φτάνει μέχρι χαμηλά στον αστράγαλο χαρίζοντάς μας μοναδικό ροκ στυλ.