Hailey Bieber - Justin Bieber: Φορούν πάνω τους τον γιο τους

Hailey Bieber - Justin Bieber: Φορούν πάνω τους τον γιο τους
ΠΗΓΗ:@haileybieber
Είναι πάντα μαζί τους

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ, από τους πιο λαμπερούς γονείς της showbiz, καλωσόρισαν τον γιο τους, Τζακ Μπλουζ Μπίμπερ, στα τέλη Αυγούστου. Και φυσικά, δεν έχασαν χρόνο να τον ενσωματώσουν στη μόδα τους, παρουσιάζοντας πανέμορφα προσωποποιημένα αξεσουάρ αφιερωμένα στον νεογέννητο γιο τους.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, η Χέιλι μοιράστηκε τις πρώτες γλυκές στιγμές της ως μαμά και, ανάμεσα στις φωτογραφίες της, είδαμε τα νέα κοσμήματά της. Αν θυμάστε το χαρακτηριστικό της κολιέ με το διακοσμημένο «B», τώρα θα χαρείτε να μάθετε πως αυτό το item απέκτησε παρέα. Το νέο της κολιέ φέρει τα αρχικά «Jbb» (για τον Jack Blues Bieber) και είναι απλά πανέμορφο. Συνδυασμένο με το αρχικό της κόσμημα, το νέο κολιέ κλέβει την παράσταση και είναι το πιο cute layering που έχπυμε δει τελευταία, ειδικά όταν το φοράει με ένα απλό γκρι μπλουζάκι για να αφήσει τα διαμάντια να λάμψουν.

Και δεν είναι μόνο η Χέιλι που φοράει «baby-inspired» αξεσουάρ! Ο Τζάστιν, πάντα στο πλευρό της, έχει υιοθετήσει το νέο του ρόλο ως μπαμπάς και το δείχνει με στυλ. Η Χέιλι μοιράστηκε μια φωτογραφία του καπέλου του Τζάστιν, το οποίο είναι κεντημένο με το όνομα του γιου τους, «Jack Blues», γραμμένο με μπλε καλλιγραφικά. Ένα απλό, αλλά τόσο ιδιαίτερο αξεσουάρ που δίνει την αίσθηση της απόλυτης οικογενειακής αγάπης.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μπίμπερς μας δείχνουν το «γονεϊκό τους στυλ». Σε μια παλαιότερη ανάρτηση, η Χέιλι είχε δείξει το νέο της δαχτυλίδι που γράφει «MOM», φυσικά χρυσό και διακοσμημένο με μικροσκοπικά διαμάντια. Μπορεί να πει κανείς πως η Χέιλι φτιάχνει μια ολοκληρωμένη συλλογή αφιερωμένη στον νέο της ρόλο ως μητέρα!

{https://www.instagram.com/p/DAlpj9qvnpy/?img_index=1}

Το στυλ της Χέιλι Μπίμπερ πάντα ξεχώριζε και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το μοντέλο και ιδρύτρια της Rhode απέδειξε ότι μπορεί να υιοθετήσει τα πιο καυτά trends, δίνοντάς τους πάντα μια προσωπική πινελιά. Τώρα, ως νέα μαμά, συνεχίζει να ενσωματώνει τη μητρότητα στη μόδα της με τον πιο κομψό τρόπο.

Όσο για τον Τζάστιν; Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον ρόλο του ως πατέρας, με την οικογένεια Μπίμπερ να δείχνει ενθουσιασμένη για τον ερχομό του μικρού Τζακ. Ακόμα και ο παππούς Στίβεν Μπάλντουιν δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του, όταν ρωτήθηκε για τον εγγονό του, κάτι που μας δείχνει πως όλη η οικογένεια ζει στον ρυθμό του νέου μωρού.

Και όπως φαίνεται, τα αξεσουάρ εμπνευσμένα από τον Τζακ Μπλουζ Μπίμπερ δεν είναι παρά μόνο η αρχή. Μην απορήσετε αν τους δείτε να κυκλοφορούν κι άλλες γλυκές «γονεϊκές» δημιουργίες τους επόμενους μήνες!

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2024 - 17:07