Pippa Middleton: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της αδελφής της Kate Middleton με καρκίνο

15.07.2024
Pippa Middleton: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της αδελφής της Kate Middleton με καρκίνο
Η πρώτη της δημόσια εμφάνισή μετά τη διάγνωση της αδελφή της με καρκίνο.

Η Pippa Middleton έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι η αδελφή της, Kate Middleton, πάσχει από καρκίνο. Η μικρότερη αδελφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας παρακολούθησε τους αγώνες του Wimbledon την 12η ημέρα του παγκόσμιου τουρνουά τένις. Η Pippa, όπως και η αδελφή της Kate, είναι μεγάλη θαυμάστρια του αθλήματος και παρακολουθεί τακτικά τους αγώνες του τουρνουά.

Για την περίσταση, η Pippa Middleton επέλεξε ένα κομψό καλοκαιρινό σύνολο: φορούσε μία ολόσωμη φόρμα με λουλουδάτο σχέδιο από το βρετανικό πολυτελές brand Claire Mischevani, την οποία συνδύασε με εσπαντρίγιες και ένα rattan clutch από το J.Crew. Στους αγώνες τη συνόδευσε ο σύζυγός της, James Matthews, με τον οποίο είναι παντρεμένοι από το 2017 και έχουν δύο παιδιά. Λίγες μέρες νωρίτερα, στο τουρνουά είχαν εμφανιστεί και οι γονείς της Kate και της Pippa, Carole και Michael Middleton, ενώ ο αδελφός τους, James Middleton, μεγάλος λάτρης του τένις, δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε κάποιον αγώνα.

{https://www.instagram.com/p/C9VeR1TodpZ/?img_index=1}

Παραμένει άγνωστο αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα καταφέρει να παρευρεθεί στους τελικούς και να απονείμει τα έπαθλα, όπως κάνει κάθε χρόνο. Η Kate Middleton ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε θεραπείες. Η ανάρρωσή της την έχει κρατήσει μακριά από τις δημόσιες υποχρεώσεις της, με μοναδική εξαίρεση τους εορτασμούς για τα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου και το Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα πότε η Kate Middleton θα επιστρέψει πλήρως στις υποχρεώσεις της.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2024 - 11:27