Cardi B: Το pixie haircut και τα τρία νέα piercings που απέκτησε

01.07.2024
Cardi B: Το pixie haircut και τα τρία νέα piercings που απέκτησε
Πάντα της αρέσει να πειραματίζεται με νέα hair looks...και όχι μόνο!

Το να κόψεις τα μαλλιά σου πιο κοντά για το καλοκαίρι μπορεί να είναι λίγο κλισέ, αλλά είναι μια επαναλαμβανόμενη τάση για καλό λόγο. Ενώ τα καρέ, τα bixies και τα broccoli haircuts είναι όλες βιώσιμες επιλογές που οδηγούν σε ευκολότερο στέγνωμα και styling, το 2024 φαίνεται να είναι η χρονιά της τάσης του pixie cut, απλώς ρίξε μια ματιά στην Cardi B αν θες αποδείξεις.

Η rapper αποκάλυψε ένα νέο, ελαφρώς ατημέλητο pixie cut μέσα από ένα Instagram Story την Τρίτη, 25 Ιουνίου. Δεν είναι μόνο απόλυτα στη μόδα, είναι επίσης πολύ σύμφωνο με το στυλ της.

Η Cardi B ποζάρει με ένα ατημέλητο pixie cut και τρία νέα piercings

Στο Instagram Stories, η Cardi B έδειξε στους ακολούθους της μια πρώτη ματιά από το νέο της pixie cut. Έχει δοκιμάσει σχεδόν κάθε μήκος, στυλ και χρώμα. Την έχουμε δει με ροζ, μπλε και ombre μαλλιά. Έχει κάνει φράντζες. Στην πραγματικότητα, μόλις την περασμένη εβδομάδα, τα μαλλιά της ήταν μέχρι τους γλουτούς και διακοσμημένα με πάνω από 25 μικρά φιόγκια στυλ coquette.

cardi b2 56758

Η ίδια μέσα από post της στα social media, φαίνεται να έκανε επίσης τρεις νέες προσθήκες όσον αφορά τα piercings της. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήρθα εδώ για ένα πράγμα», λέει η Cardi μέσω Instagram Stories, δείχνοντας τον διάσημο body piercer, Harrison McCall. «Δες τι μου έκανε», γελάει.

Με νέο hair look η Cardi B!

Η Cardi B πειραματιζόταν πάντα με τα μαλλιά της. Έχει δοκιμάσει τα πάντα, από λεία κοτσίδα, μέχρι μακριά κυματιστά μαλλιά και τώρα το pixie cut.

cardie b1 04f11

Με αυτό, γυρίζει το αυτί της στην κάμερα και αποκαλύπτει μια νέα τρύπα στο helix (στο πάνω και κάτω μέρος του αφτιού) και μια τρύπα στο conch. «Το conch αναφέρεται στο κεντρικό «bowl»' του αυτιού. Όπως και το helix, αυτό το μέρος του αυτιού αποτελείται από χόνδρο.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 13:03