Μελόπιτα

07.12.2010

Υλικά

  • 1 κεφαλάκι ανθότυρο
  • 1 ποτήρι μέλι
  • 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
  • 8-9 αβγά
  • Αλεύρι για το ταψί
  • Κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ λιώνετε το ανθότυρο, ρίχνετε από πάνω το μέλι και ανακατεύετε.

2. Στη συνέχεια προσθέτετε τη ζάχαρη και ένα ένα τα αβγά. Xτυπάτε καλά το μείγμα, για να γίνει ομοιόμορφο.

3. Σε ένα ταψί ρίχνετε λίγο αλεύρι και βάζετε το μείγμα. Το τοποθετείτε στο φούρνο στους 200ο C για 45 λεπτά.