Τάρτα με πιπεριές Φλωρίνης και φέτα

17.10.2011

Λαδώνουμε μια ταρτιέρα και στρώνουμε έτοιμη ζύμη για τάρτα. Ζεσταίνουμε μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες και 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.

Αλατίζουμε και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε 200 γρ. φέτα τριμμένη και 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε και στρώνουμε τη γέμιση πάνω στη ζύμη. Ψήνουμε στους 180?C για 30 λεπτά.