Σαλάτα με καστανό ρύζι, τόνο και ξηρούς καρπούς

02.05.2011
Ανακατεύουμε 1 φλιτζάνι καστανό ρύζι βρασμένο, μία κονσέρβα τόνο, 1 αβγό σφιχτό σε ροδέλες, 1 κόκκινη πιπεριά σε ροδέλες, 1 καρότο τριμμένο, μερικά κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο, μισό φλιτζάνι φιστίκια κάσιους, μισό φλιτζάνι καρύδια, μισό φλιτζάνι κουκουνάρι, μία κουτ. σούπας σταφίδες ξανθές, 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, μία κουτ. σούπας balsamico, μία κουτ. γλυκού μέλι, τον χυμό από 1 λεμόνι και αλατοπίπερο.