Μελιτζανόρυζο

14.03.2011

Υλικά:

  • 2 μεγάλες μελιτζάνες
  • 1 κρεμμύδι
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανός
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • λίγο λάδι.

Εκτέλεση: Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις μελιτζάνες. Ρίχνουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε και το ρύζι. Λίγο πριν γίνει το ρύζι, ρίχνουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το αλάτι και το πιπέρι. Aφήνουμε μέχρι να βράσει το ρύζι.

Από τον Ισίδωρο Πρίντεζη, σεφ του εστιατορίου «Μπαρμπαλιάς»