- ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
- ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 15 λεπτά
- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 16 κομμάτια
- ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
Yλικά
- 4 πίτες για σουβλάκι
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
- 4 μανιτάρια champignon φρέσκα ψιλοκομμένα
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Αλείφουμε τις πίτες με ελαιόλαδο και απλώνουμε πάνω τους το τυρί και στη συνέχεια τα μανιτάρια. Κόβουμε την κάθε πίτα σε τέσσερα τριγωνικά κομμάτια και τις τοποθετούμε απευθείας πάνω στη σχάρα του φούρνου. Ψήνουμε τα τρίγωνα για 10-15 λεπτά και σερβίρουμε.