ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 8-10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 5 λεπτά ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 12 κομμάτια
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη
ΥΛΙΚΑ
- 24 φέτες από μία μπαγκέτα
- 6 φέτες τυρί του τοστ
- 6 φέτες ζαμπόν καπνιστό
- 6 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 αβγά χτυπημένα
- 50 ml γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Aλείφουμε τις φέτες ψωμιού με το μισό βούτυρο, βάζουμε ανάμεσά τους από μισή φέτα τυρί του τοστ και μισή φέτα καπνιστό ζαμπόν. Xτυπάμε τα αβγά με το γάλα, βουτάμε τα τοστάκια μέσα στο μείγμα των αβγών και τα τηγανίζουμε στο υπόλοιπο βούτυρο, το οποίο έχουμε βάλει να κάψει σε ένα τηγάνι. Tηγανίζουμε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά και σερβίρουμε αμέσως.