Κοτόπουλο με αχλάδια

23.09.2010

Υλικά

  • 2 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο
  • 2 αχλάδια
  • 1/4 τυρί ρεγκάτο τριμμένο
  • 1 ποτήρι του κρασιού κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μία πρέζα μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

1. Κόβετε όλα τα υλικά σε κύβους και σοτάρετε το φιλέτο σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι.

2. Μόλις ροδοκοκκινίσει, ρίχνετε το αχλάδι και το αφήνετε να ψηθεί λίγο.

3. Στη συνέχεια προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.

4. Το αφήνετε να ψηθεί μέχρι να δέσει ελαφρώς και στο τέλος ρίχνετε το τριμμένο τυρί.

5. Αφήνετε να λιώσει το τυρί και να δέσει η σάλτσα.