Υλικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 4 αβγά
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 φλιτζάνι τσαγιού σοκολάτα τριμμένη
- 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
1. Βάζετε σε μια λεκάνη το βούτυρο με τη ζάχαρη. Μετά ρίχνετε τα αβγά και τα χτυπάτε όλα μαζί. Ρίχνετε τη σοκολάτα και χτυπάτε το μείγμα για 3 λεπτά.
2. Προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Στη συνέχεια στρώνετε τη ζύμη σε ταψάκι βουτυρωμένο και αλευρωμένο και το ψήνετε στους 220ο C για 40 λεπτά περίπου.
3. Όταν ψηθεί η πίτα, τη βάζετε σε μια πιατέλα και την πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη.