- 30 ml μπράντι
- 20 ml μπράντι κεράσι
- 15 ml Cointreau
- 15 ml γρεναδίνη
- 15 ml χυμός λεμονιού
- Ζάχαρη
Μουσκεύετε το χείλος ενός ποτηριού μαρτίνι σε μπράντι κεράσι. Το βυθίζετε σε ζάχαρη για να κολλήσει. Γεμίζετε τα δυο τρίτα ενός σέικερ με πάγο. Προσθέτετε το μπράντι, το μπράντι κεράσι, το Cointreau, τη γρεναδίνη και το χυμό λεμονιού. Ανακινείτε το μίγμα καλά και το στραγγίζετε σε παγωμένο ποτήρι για μαρτίνι. Το Cherry Blossom συγκαταλέγεται στα απεριτίφ.