Υλικά
- 400 γραμμ. ροδάκινα
- 4 κρόκοι αβγών
- 300 γραμμ. σαντιγί
- 1/2 λίτρο γάλα
- 220 γραμμ. ζάχαρη
- 1 φακελάκι ζελέ με γεύση ροδάκινο
- 1 κουτ. σούπας αλεύρι
Εκτέλεση
1. Αλέθετε τα ροδάκινα και στη συνέχεια χτυπάτε τους κρόκους αβγών με 120 γραμμ. ζάχαρη.
2. Όταν ασπρίσουν, προσθέτετε το αλεύρι και το γάλα ζεστό. Σιγοβράζετε την κρέμα, ανακατεύοντας συνέχεια.
3. Όταν πήξει, ρίχνετε το ζελέ που έχετε ετοιμάσει σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της συσκευασίας.
4. Μόλις κρυώσει, προσθέτετε τα ροδάκινα και τη σαντιγί. Βάζετε το γλυκό σε φόρμα, το καλύπτετε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για 4 ώρες.