Τυράκια με μαντζουράνα

04.06.2009

Υλικά (για 12 τεμάχια)

  • 250 γραμμ. άσπρο μαλακό τυρί (ανθότυρο ή κατίκι)
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκα φύλλα μαντζουράνας
  • 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 1 κουτ. γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2-3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

Εκτέλεση

1. Βάζετε όλα τα υλικά (εκτός από το μαϊντανό) στο μπλέντερ και τα πολτοποιείτε.

2. Ρίχνετε το μείγμα σε ένα μπολ, το καλύπτετε με μεμβράνη και το αφήνετε για 24 ώρες στο ψυγείο.

3. Πλάθετε 12 μικρά μπαλάκια και τα «τυλίγετε» με μαϊντανό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ