Τι έχουμε:
- 1 πακέτο El Sabor Wraps λιαστής ντομάτας
Για τη γέμιση:
- 1 βαζάκι σάλτσα σκόρδου και λαχανικών El Sabor
- 1/2 κιλό γαρίδες αποφλοιωμένες
- 300 γραμ. ψίχα από καβούρι
- 2 φλιτζ. ρύζι
- 1/2 φλιτζ. καλαμπόκι
- 1/2 φλιτζ. αρακά
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 2 1/2 φλιτζ. ζωμό λαχανικών
- 5 κουταλιές λάδι ελιάς
- αλάτι
Τι κάνουμε:
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τις γαρίδες μαζί με τον ζωμό των λαχανικών και το λάδι και αφήνουμε να βράσουν για δέκα λεπτά. Μόλις οι γαρίδες βράσουν, τις βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα, τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το ρύζι, τον αρακά και το καλαμπόκι. Κατόπιν ρίχνουμε το ζωμό από τις γαρίδες στραγγισμένο μέσα στην κατσαρόλα και τα αφήνουμε να βράσουν, έως ότου μαλακώσουν.
Εν τω μεταξύ κόβουμε τις γαρίδες σε κομματάκια και μόλις ολοκληρωθεί ο βρασμός του μείγματος του ρυζιού, το ρίχνουμε στο μπολ με τις γαρίδες, καθώς και την ψίχα του καβουριού και ανακατεύουμε, ώστε να αναμειχθούν τα υλικά.
Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τις κόβουμε σε κομματάκια και τις βάζουμε και αυτές στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα σκόρδου και λαχανικών El Sabor, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε πάλι, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις.
Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τις πίτες El Sabor, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας: είτε τις βάζουμε κάτω από προθερμασμένο γκριλ για 2 λεπτά, είτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.
Μόλις οι τορτίγιας ετοιμαστούν, τις στρώνουμε σε μια πιατέλα, βάζουμε σε κάθε πίτα 2-3 κουταλιές από τη γέμιση και τις τυλίγουμε.
Τις μεταφέρουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, τις γαρνίρουμε με όση γέμιση μας έμεινε και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση και άλλα θαλασσινά της αρεσκείας μας.
το κατάλληλο κρασί Λευκό αρωματικό Ηπείρου.